2777
2789
عنوان

تازه ترس بهم غالب شده

63 بازدید | 7 پست

خیلی الکی الکی برنامه مهاجرت جدی شد برای فرار از خاطراتم با یه نفر دارم کل زندگیمو جا میزارم این اخرین شیفتایی که تو بیمارستان میام جایی که عاشق شدم جایی که شکست خوردم جایی که بزرگ شدم ..

از روزی که تصمیم رفتنم قطعی شد انقدر سرگرم کارام بودم که نتونستم به اصل کاری دارم میکنم فکر کنم الان ترسیده ام غمگینم با اینکه به قول بابام تو که ور دلمون میری اراده کنی با یه پرواز پیشمونی ولی من دارم همه چیزمو جا میزارم اینجا دوستامو شغلی که براش جنگیده بودم اتاق خوابمو و …و در نهایت با دوتا چمدون میرم تو دنیای جدید

تایپم :

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بخاطر یک نفر مهاجرت یا رفتن یا همچین چیزی رو نمیپسندم واقعا 

ولی امیدوارم موفق بشی و اونقد قوی ک نیاز نباشه بخاطر ی رابطه وطن و چیزاییک دوست داری رو ترک کنی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کار درستی نیست ولی از اینکه تا ابد بخوام تو فکرش باشماذیتم میکنه

میدونم اما خودتم میدونی ازاین چیزا توی زندگی پیش میاد بازم امیدوارم همین راه درست زندگیت باشه و انقد غرق خوشبختی بشی ک مجال افکارمنفی رو نداشته باشی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه