2777
2789
فک کن پدره کلی زحمت بکشه با خانمش آخرشم ارث برسه ب پسر و عروس

چرت و پرت نگو لطفا 

ارث که از پدر و مادر به بچه میرسه کاملا حقه 

پدر مادر بچه رو وارد این دنیا کردن انتظار داری بعد مرگشون مالشون به کی برسه ؟؟؟

ولی مرد که زن داره اولویت با زنشه نه پدر و مادر!! 

من خودم دوتا پسر دارم اول اینکه انشاالله عمر من برا اینا باشه 

ولی دار و ندارم برا بچه هامو 

اگه زبونم لال دور از جونشون یه روز نبودن حتی هزار تومن هم راضی نیستم از مالشون به من برسه وقتی زن و بچه داشته باشن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا ک پسره از مادر ارث میبره چقد خوبهه؟؟ چه طعکار

خودتونو زدین به اون راه یا جدی هستین؟؟؟ 

ارث پدر مادر رو با ارث بچه یکی میدونین؟؟؟ 

واقعا هست مادری که اموال بچه ی فوت شدش براش شیرین باشه و بتونه بخوره؟؟؟

چه ربطی داره زن و شوهر تلاش میکنن برا بچشون یه رفاه نسبی تامین کنن بنابه هر دلیلی پس فردا یکیشون افت ...

به هر حال حق شرعیه. حلالشونه. بعدش هم خود مرد زحمت کشیده خونه خریده بجز درصد خیلی کمی از خانمها ک هزینه کرون.

پس از قانون اطلاعی ندارید!

رفتم از هوش مصنوعی پرسیدم الان 😂😂😂

اینو گفت 

سؤال خیلی خوبی پرسیدی 🌹

طبق قانون مدنی ایران، ترتیب پرداخت دیون و حقوق بعد از فوت یک شخص اینطوریه:

1. هزینه‌های کفن و دفن و تجهیز میّت (در حد متعارف) در اولویت است.

2. بعد از آن، بدهی‌های متوفی باید پرداخت بشه (شامل وام، بدهی به افراد، دیون شرعی مثل خمس و زکات و… اگر باقی مونده).

3. سپس مهریه همسر هم جزو دیون متوفی محسوب میشه، و باید مثل بدهی‌ها از اموال او پرداخت بشه.

یعنی:

🔹 قبل از اینکه ارث بین پدر، مادر، همسر و فرزندان تقسیم بشه، بدهی‌ها و مهریه از اموال (مثلاً از خونه) کسر میشه.

🔹 اگر بعد از پرداخت بدهی‌ها و مهریه چیزی از خونه باقی بمونه، تازه اون بخش بین ورثه طبق سهم‌الارث تقسیم میشه.

به زبان ساده:

اول کفن و دفن → بدهی‌ها + مهریه → بعد تقسیم ارث. ✅

می‌خوای برات دقیق سهم پدر، مادر، همسر و فرزندان رو بعد از کسر مهریه و بدهی‌ها هم حساب کنم؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
رفتم از هوش مصنوعی پرسیدم الان 😂😂😂اینو گفت سؤال خیلی خوبی پرسیدی 🌹طبق قانون مدنی ایران، ترتیب پر ...

از هرجا میخواید بپرسید من دارم طبق کتاب قانون کشورمون میگیم میخواید قبول کنید میخواید نه

در ضمن مهریه در صورتیکه زن شکایت بکنه و‌درخواست بده بازم بدهی حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!

موفق باشید!!!

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا چجور از گلو پایین میره برام عجیبه بخدا

رن همسایه ما شوهرش جوون فوت کرد. تمام معازه ها و اپارتمانو برداستجای مهریه. بعد از ۵ ماه شوهر کرد با شوهر و بچه جدیدش نشست تو خونه شوهر اولی. خاک بر سرس چطور  دلش اومد اموال اون بدبختو بده ی مرد غریبه و بچش . تف

از هرجا میخواید بپرسید من دارم طبق کتاب قانون کشورمون میگیم میخواید قبول کنید میخواید نهدر ضمن مهریه ...

کلا از هم صحبتی. با شما پشیمون و خوشحالم ک دیگه حرف نمیزنم بای 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اونی ک از قبل داشته چی؟؟؟پسر دسته گلو بزرگ کرده داده دست عروس،بعد همه این کارا رو عروس کرده؟؟؟چرا خو ...

مادری که بعد مرگ بچش ارث بخواد لاشخوره 

بدبخت اون عروسی که در آینده عروست میشه

مادری که بعد مرگ بچش ارث بخواد لاشخوره بدبخت اون عروسی که در آینده عروست میشه

تو ابنجوری فکر کن. من هیچوقت شوهر نکردم ک اموالشو صاحب بسم. ارثمو از پدرم گرفتم. شماها تو خونه پدر هبچ سهمی نداشتید اومدین شوهر کنین ک ازش بکنین.مهریه خیلی شیرین از شوهر فوت شده مگه نه؟