2777
2789
خیلی راحت.چجور خون عروس و پسرشون تو شیشه میکنن ب همون راحتی مالشون هم میخورن

فکر میکردم آدمای قدیمی به مال بچشون چشم دارن 

الان تو این تاپیک میبینم چقدر زیادن و احتمالا جوون هم هستن ولی هنوز ازدواج نکردن و بچه دار نشدن دارن جوش میزنن برا مال و اموال بچه های آینده‌شون 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
میگن کسی که خوابه بیدار میشه اونی که خودشو به خواب زده عمرا بتونی بیدارش کنی

. مادرش ارث پسرسو بده عروس ک فردا بره بده ی سوهر دیگه؟؟ هیچ مادری قبول نمیکنه زحمت بچشو بده ی زن دیگه ک سالل ی فاتحه هم به پسرش نده. میگیره برا بچش خیرات میکنه نه مثل عروس تو اون ارث عشق و حال کنه. بدبختا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکردم آدمای قدیمی به مال بچشون چشم دارن الان تو این تاپیک میبینم چقدر زیادن و احتمالا جوون هم ه ...

اینا چشمشون ب مال برادر بدبختشون هس میگن  بعد مادر ارثش ب اونا میرسه.همینقدر تنگ نظرن 

اول مهریه... 

بقیه بدهی ها هم از وارثین گرفته میشه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
فکر میکردم آدمای قدیمی به مال بچشون چشم دارن الان تو این تاپیک میبینم چقدر زیادن و احتمالا جوون هم ه ...

نمی دونستم دخترا منتظرن شوهرشون زودی بمیره ارثشو بکشن بالا. مادر حق بچشو نمیده عروس ک سر چهل روز دنبال رنگ مو و لباس و عشق و حاله.زن ک دلسوزتر از مادر نیست. 

. مادرش ارث پسرسو بده عروس ک فردا بره بده ی سوهر دیگه؟؟ هیچ مادری قبول نمیکنه زحمت بچشو بده ی زن دیگ ...

شاید مامان خودت این مدلیه ولی قرار نیست همه اونجوری باشن 

زن اگه از شوهرش ارث ببره بازم اون ارث در آینده برا بچه هاشه 

ولی مادر که ارث میبره اون ارث به بچه های دیگش میرسه انگار مال پدر تو برسه به عمه و عموهات 

فکر کنم مهریه رو میدن بقیشو به‌ ورثه میدن اونجایی زور داره که مادرش هم ارث میبره زن بدبخت کلی سختی ک ...

مهریه های الان انقدر زیاد هست که تازه متوفی یه چیزی بدهکار میشه😅 

مهریه من 500 تا سکه است... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب مادر و پدر که خیلی بیشتر واسه بچشون زحمت کشیدن بالاخره اونا هم سهمی دارن

خواهر برادر هم زحمت کشیدن واسه طرف؟؟؟ 

بعد مرگ همون پدر مادر اون مال و اموال میرسه به بچه های دیگشون!!!

نمی دونستم دخترا منتظرن شوهرشون زودی بمیره ارثشو بکشن بالا. مادر حق بچشو نمیده عروس ک سر چهل روز دنب ...

اره عزیزم مادر مال بچش و عروسشو میخوره و بقیش رو هم بعد مرگ خودش میرسونه به بچه های دیگش 

دقیقا پارسال تو اقوام شوهرم یه مرده با پسر و دخترش تو تصادف مردن دخترش و زنش موندن بیچاره ها تازه خو ...

نباشه اون پدر و مادری که بخاد ارث بچه‌شو بگیره،چه جوری دلشون میاد

تو چه قشنگی😍...

شاید مامان خودت این مدلیه ولی قرار نیست همه اونجوری باشن زن اگه از شوهرش ارث ببره بازم اون ارث در آی ...

به هر حال قانوننه . برعکسش هم تصور کن.الهی هبچ مادری داغ فررندشو نبینه هیچوقت هیچوقت. 

یعنی بدبخت تر از زن ایرانی ن اریم ک باید همیشه یکی نونشون بده، خونه پدر ک جرات ندادن سهمی بهشون برسه ...

وقتی هم مادر میشن منتظرن بچشون بیفته بمیره که ارث ببرن ازش البته بعضیا