میگن کسی که خوابه بیدار میشه اونی که خودشو به خواب زده عمرا بتونی بیدارش کنی
. مادرش ارث پسرسو بده عروس ک فردا بره بده ی سوهر دیگه؟؟ هیچ مادری قبول نمیکنه زحمت بچشو بده ی زن دیگه ک سالل ی فاتحه هم به پسرش نده. میگیره برا بچش خیرات میکنه نه مثل عروس تو اون ارث عشق و حال کنه. بدبختا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
فکر میکردم آدمای قدیمی به مال بچشون چشم دارن الان تو این تاپیک میبینم چقدر زیادن و احتمالا جوون هم ه ...
نمی دونستم دخترا منتظرن شوهرشون زودی بمیره ارثشو بکشن بالا. مادر حق بچشو نمیده عروس ک سر چهل روز دنبال رنگ مو و لباس و عشق و حاله.زن ک دلسوزتر از مادر نیست.
فکر کنم مهریه رو میدن بقیشو به ورثه میدن اونجایی زور داره که مادرش هم ارث میبره زن بدبخت کلی سختی ک ...
مهریه های الان انقدر زیاد هست که تازه متوفی یه چیزی بدهکار میشه😅
مهریه من 500 تا سکه است...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یعنی بدبخت تر از زن ایرانی ن اریم ک باید همیشه یکی نونشون بده، خونه پدر ک جرات ندادن سهمی بهشون برسه، مجبورن شوهر کنن ک ارثسو بعد مرگش بکشن بادا .مفت خوری