2777
2789
قانون ارث کجاش حرومه خانوم ک میگی؟ الان من از پدرم ارث ببرم کجاش حرومه؟؟ خب والدین هم ارث میبرن، با ...

چه ربطی داشت؟ من راجب ارث پدری صحبت نمیکنم.

شما اگه از پدرتون به ارث ببرید خیلی هم حلاله و هیچ مشکلی هم نیست. حقتونه و باید بگیرید. 

صحبتم با اون حرفاییه که شما زدید. که شما گفتید پدر و مادر حق دارن از ارث پسرشون بگیرن. و شما این حرف رو صرفا به عنوان قانون نزدید و بلکه کاملا بهش باور و ازش دفاع میکنید!

بعدشم این همه قانون توی ایران هست که مشکل داره و خیلی ساده حق انسانی یه آدم رو نقض میکنه. اینا همش از اسلام سرچشمه میگیره. دیگه اینکه شما بخواید کلا اسلام رو قبول نداشته باشید یا باور داشته باشید که این ها قوانین اشتباه هستند و اسلام واقعی یه چی دیگست، به خودتون مربوطه.

بر طبق قانون مرد میتونه صیغه کنه، میتونه سه تا زن داشته باشه میتونه طلاق نده و.... ولی این ها قابل توجیه نیستند. 

این قانون که پدر و مادر از بچه ارث میگیرند هم درست نیست.

خداروشکر اکثر پدر و مادر خوبی بچشون رو میخوان، خیلی کم پیدا میشه که یکی بعد از مرگ بچش ادعا ارثش رو کنه. معمولا همچین آدم هایی یا شدیدا نیازمند به اون پول هستند و یا خیلی-عذرمیخوام- بیشعور هستند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطی داشت؟ من راجب ارث پدری صحبت نمیکنم.شما اگه از پدرتون به ارث ببرید خیلی هم حلاله و هیچ مشکلی ...

اتفاقا برعکسه

برو یه سر به چند تا وکیل بزن ببین چطور پدر مادرها میفتند روی ارث بردن از بچشون

بیشتر هم توی خانواده هایی هست که با زن کلا مشکل دارند

احساس میکنند این زن بنده خدا اضافیه الان... تازه اگر فقط فرزند دختر هم داشته باشه که دیگه هیچ

یه جوری این قانون مزخرفه که هیچ کس خوشش نمیاد ولی کاریش هم نمیشه کرد، باید از اول فکر ارثت باشی نه وقتی مردی

قانون صلح رو برای همین گذاشتند!!

اتفاقا برعکسهبرو یه سر به چند تا وکیل بزن ببین چطور پدر مادرها میفتند روی ارث بردن از بچشونبیشتر هم ...

خب پس بدتر شد که!

از همون اول از این قانون بدم میومد.

توی اطرافیان ما هیچکس از این قانونه استفاده نکرد.

همیشه ارث از نسل قبل به نسل بعد می‌رسید یا به همون نسل(همسر). درستش هم همینه. 

چه معنی داره پدر و مادر بخوان ارث ببرن اخه. به نسل بعد باید داده شه نه نسل قبل. 

کلا قوانین اشتباه کم نیستند. 

اینجا همه ادعا دادن که شوهرشونو بیشتر از مادرش دوست دارن، مگه میشه مگه داریم زن دلسوزتر از مادر؟؟؟؟

اره داریم

مادر خودم!!

زندگی ها خیلی متفاوته... قانون برای همین همه رو راضی نمیکنه، چون هر جور بنویسیش یکی باید کوتاه بیاد و آدمها همه حق به جانبند

واقعا انحصار وراثت مزخرفترین قسمت زندگیه، برای هیچ کس پیش نیاد 

خب پس بدتر شد که!از همون اول از این قانون بدم میومد.توی اطرافیان ما هیچکس از این قانونه استفاده نکرد ...

فلسفه اشون اینه ممکنه مادر پسر در شرایط بدی باشه اینطوری یه کمکی میشه بهش چون به هر حال زحمت کشیده

از طرفی انگیزه قتل هم کمتر میشه برای زن

اما در واقعیت اکثرا این قانون کمکی نمیکنه هیچ همه رو میندازه به جون هم

پیر و جوون و با فرهنگ و بی فرهنگ و... هم نداره

فقط به میزان ارث ربط داره😕

خواهر برادر هم زحمت کشیدن واسه طرف؟؟؟ بعد مرگ همون پدر مادر اون مال و اموال میرسه به بچه های دیگشون! ...

نه خواهر برادر نه ولی خب اول مهریه میره برای زن بعد حالا ارث به پدر و مادرم میرسه واقعا بچه خیلی زحمت داره تا بزرگ شدنش پدر مادر حق دارن گردن بچه منطقیه که به اونام ارث برسه من خودم عروسم ولی بنظرم پدر مادرم واقعا حق دارن

مادری که بعد مرگ بچش ارث بخواد لاشخوره بدبخت اون عروسی که در آینده عروست میشه

من خودم عروسم،تازه عروسک هستم،ولی همون‌طور ک من خانواده مو میخوام،همسرمم باید بخواد،این قانون طبیعته،ک مادر برای بوش زحمت میکشه،شما مادر نیستی یا اگرم هستی ازون مادر بدجنس هایی،وگرنه همچین چیزی نمیگفتی