2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا پارسال تو اقوام شوهرم یه مرده با پسر و دخترش تو تصادف مردن دخترش و زنش موندن بیچاره ها تازه خو ...

اره خیلی مزخرفه حالا جالب و مزخرفتر اینجاست مادرشوهر بمیره دوباره خواهر شوهر و برادرشوهرای دیگه میتونن بیان از اونا ادعای ارث مادری کنن!

🤍🌱
آخا،مادر بیچاره بچه رو تر و خشک کرده و بزرگش کرده بعد زن ؟!!!!چ حرفا

جدی داری میگی ؟؟؟؟ 

مادر وظیفشه بچه رو بزرگ کرده میخواستی بندازتش تو‌کوچه؟!بچه میاری وظیفته بزرگش کنی  

حالا اون پسر بزرگ شده زن گرفته تو زندگی مشترک تلاش کردن یه خونه خریدن 

زن این وسط بوقه؟؟! 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
انگار پسره از زیر رمین دراومده.

چه ربطی داره زن و شوهر تلاش میکنن برا بچشون یه رفاه نسبی تامین کنن بنابه هر دلیلی پس فردا یکیشون افتاد مرد چرا باید سهم این بچه برسه به مادربزرگ پدربزرگش بعده اوناهم به عمو و خاله و..

🤍🌱
اول مهریه رو میدن

😐😐😐

میت را تو خاک نزاشته میگن اگه کسی طلبکاره بگه الان بعد بزاریم تو قبر . 

بعد شما میگی مهریه مهم تر از بدهی ب ی ادم غریبه است ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
😐😐😐میت را تو خاک نزاشته میگن اگه کسی طلبکاره بگه الان بعد بزاریم تو قبر . بعد شما میگی مهریه مهم ...

من کاری به این ندارم مردم چی میگن و اولویت چیه طبق قانون دارم‌میگم اولویت با مهریه است که شما گفتی مهریه اخر

گفتین اول بدهی بعد سهم پدر و مادر بعد مهریه!در صورتیکه قانونا اگه زن درخواست مهریه بده اول مهریه رو میدن بعد باقی چیزا

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی داری میگی ؟؟؟؟ مادر وظیفشه بچه رو بزرگ کرده میخواستی بندازتش تو‌کوچه؟!بچه میاری وظیفته بزرگش کنی ...

اونی ک از قبل داشته چی؟؟؟پسر دسته گلو بزرگ کرده داده دست عروس،بعد همه این کارا رو عروس کرده؟؟؟چرا خودتونو میزنین ب اون راه؟!!!!!مادره وظیفشه،پسر هم وظیفه تا عمر داره جبران محبت خانواده شو بکنه

من کاری به این ندارم مردم چی میگن و اولویت چیه طبق قانون دارم‌میگم اولویت با مهریه است که شما گفتی م ...

منم کاملا برعکس این ک گفتی از نظر قانونی گفتم

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....