2777
2789
عنوان

طلا نقره ‌آینده نامعلوم

645 بازدید | 46 پست

سلام 

بچه ها ب نظرتون با این اوضاع اقتصادی چیکار کنیم

یعنی الان کسی بخواد من بعد یکم پس انداز کنه چیکار کنه

شما خودتون چطور مدیریت میکنید

به نظرتون ممکنه نقره هم مثل طلا در آینده رشد خیلی چشمگیری داشته باشه؟

اصلا خودتون تا الان نقره خریدین و فروختین ؟

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم بالا میره

نسبت به گذشته خب رشد داشته ولی من خودم اصلا تا الان نقره نخریدم همیشه طلا داشتم ولی همه ی طلا ها رو فروختم الان دیگه با این قیمت سرسام اور دیگه نمیشه سراغش رفت و حایگزین کرد

الان طلا گرمی چند هست؟

۹

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
لابد تحلیلای اون یارو رو دیدی ک بفکر نقرع افتادی

تحلیل کی؟

من تحلیل ها رو نگاه نمیکنم داشتم تو سایت قیمت طلا و ارز و اینا رو میدیدم یهو دیدم اوه نقره چقدر گرونه برام جذاب شد

من نقره پس انداز دارم ولی نقره باید ساچمه ای بگیری بعدم به کسی که نقره سازه بفروشی من شوهرم چون نقره سازه میدونم تا اراده کنم ازم میخره واسه کارش ولی خب قیمتش مثل طلا پایین نمیاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲