2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات سم دانشگاه بگیم😐

122 بازدید | 12 پست

من 21 سالم بود تو دانشگاه از یه پسری خوشم اومد(اون زمان از نظرم خیلی باشخصیت اومد) و متاسفانه بقیه فهمیدن

ببینین واقعا زشت نبود از نظر من قیافه عادی داشت

ولی بعد اون انقدرررر پسرای دانشگاهمون من و دست مینداختن مسخره میکردن که ماشالا فقط معنویات واست مهمه و از این تیکه های چرت و پرت

کل دانشگاه منو مسخره میکردن اما خود اون طرف اصلا خبر دار نبود از هیچی

هیچی اخرسرم پسره مهاجرت کرد رفت المان😐🤣🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من کسی حق نداشت تیکه بپرونه تیکه پارشون میکردم

یه دفعه هم پشت سرم یه شایعه ای درست کرده بودن هر چی میگفتم الکی هست من خبر ندارم زیربار نمیرفتن اخرم من گفتم اره من ازش بچه هم دارم حرفیه

ایول به انتخاب درستت😂

خاطره سم نداشتیم ما ، خاطراتمون شبیه تونل وحشت بود.

مثلا یه روز رندوم میرفتیم دانشگاه ، عکسای خصوصی یه دختر با پارتنرش دراومده بود

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

😂😂😂😂😂💔وااای چی گفتن؟

طرف وا رفت 

نمیدونست با چه ادمی طرف هست و من تو دانشگاه همیشه ادم ارومی بودم سعی میکردم اون رومو نشون ندم 

این دختره خیلی پیک می و پررو و پیگیر بود 

منم زدم تو برجکش 

دانشگاه رفتن من کلاس سمی،بود😂😂

یه بار کنفرانس داشتم داشتم ارائه میدادم اون زمان از این کش مو ها که خودش مو داره از اونا داشتم این گلسره از سرم افتاد یکی از پسرا گفت واااای پشماش ریخت 😂😂😂

هیچی دیگه کنفرانس تعطیل شد