2777
2789

دکتر برای جوشای ناحیه فک و چونم قرصای اووهلث و کالکتر و سیپروترون استات تجویز کرد گفت سیپروترونو پنجمین روز پریودی تا ده روز مصرف کنم میخوام بدونم با خوردنش بدتر نشم یوقت کل جوشا بزنه بیرون اسیر شم اگ تجربه دارید بگید لطفاا😭🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیپرترون کامپاند خوردم.روی صافی صورت تاثیر داشت

شما برای چه مشکلی خوردین؟برون ریزی جوش نداشتین؟چه مدت مصرف کردین میشه بگید🥺دکتر ب من گفت از پنجمین روز پریود بخورم تا ده روز بعد از اون ماه بعدشم تمرار کنم

شما برای چه مشکلی خوردین؟برون ریزی جوش نداشتین؟چه مدت مصرف کردین میشه بگید🥺دکتر ب من گفت از پنجمین ...

من برای رفع موهای زاعد خوردم.بعد نه جوش خیلی کمتر میزدم.همه میگفتن صورتت خیلی خوب شده..دیگه نمیدونم بخاطر اون بود.

بعد به علاوه ی این قرص

بهم ب۶ داد دکتر.گفت حتما بخور هم برای پوستت که لک نیاره چون قرص جلوگیری میخوایی بخوری.هم برات خیلی خوبه.حالت تهوع هم نمیگیری .قرص سیپرو .بعضیا حالت تهوع میگیرن

من زیاد خوردم بیشتر از ۶ ماه.دیگه قطعش کردم.گفتم نکنه ضرر داشته باشه

ممنونم ک جواب دادی🥲🙏🏻امیدوارم واسه منم خوب جواب بده

خواهش میکنم.انشالله

قرص ب۶ یه قرص بی ضرره برای هر زنی واجبه.دکتره بهم‌گفت..

قرص سیپرو هم‌ سر ساعت معین بخور.من همیشه ۱۲ شب میخوردم.بخاطر این میگن اخر شب.چون که حالت تهوع نگیری.میخوابی دیگه بعدش.

خواهش میکنم.انشاللهقرص ب۶ یه قرص بی ضرره برای هر زنی واجبه.دکتره بهم‌گفت..قرص سیپرو هم‌ سر ساعت معین ...

والا منم الان رفتم ب دکترم گفتم سیپرترون استات ک برام تجویز کردید برون ریزی داره یا شدید میشه جوشا گفت نه نداره امیدوارم حرفش واقعیت باشه🥲🥲🥲😂خیلی نمیتونم اعتماد کنم از بس جوش زد صورتم

شما ازمایش دادی عزیرم؟گفت مشکل هورمونی داری؟

قبلش اره ولی مشکل نداشتم ولی دکتر همینکه صورتمو دید ک اطراف صورتم چونه و فک و اینا جوش داره خودش انگار فهمید مشکل هورمونیه این قرصو داد