2777
2789
عنوان

دخترا بیاین از خواستگارم بگم

332 بازدید | 33 پست

چند روز پیش مادر خواستگارم به مادرم زنگ زده بود ( یکی از آشناهامون واسطه شد)  و با مادر من صحبت کردن اولش مادر خواستگارم گفت پسرش دانشجوی فرهنگیانه و مشاور تحصیلی هم هست و موقعی که فهمید خانواده من مذهبی هستن گفت که پسرش اهل نماز و روزه اس و واجبات رو انجام میده فقط نماز شب نمیخونه

بعد یکم صحبت قرار گذاشتن که حضوری هم رو ببینیم

وای باورتون نمیشه امروز وقتی دیدمش اصلا بهش نمیخورد بیست و یک سالش باشه سبیلای ناصرالدین شاهی گذاشته بود کپ کردیم دیدیمش هم من و هم مادرم

و همون اول رتبه کنکورم و پرسید منم از گفتن طفره رفتم

و بعد بهم خیلی جدی گفت عقایدش شبیه مردای دهه پنجاه هست و خب از اون سبیلاشم معلوم بود و طی صحبت هایی که پیش اومده بود گفت من رفیق دختر دارم شما مشکلی نداری؟

من گفتم مخالف هستم اونم گفت جایگاه شما برای من محفوظه و اینجوری نیست که من بخوام زیرابی برم(منظورش به خیانت بود😐) 

بعد کمی صحبت فهمیدم دانشجوی فرهنگیان نبوده و علوم تربیتی خونده و در آینده میخود بره رشته ادبیات و بخونه😐😐😐😐😐

ماشینم نداشت و میگفت با تاکسی و آژانس رفت و آمد میکنه

البته سنی هم نداشت انتظار ماشین داشته باشیم

ولی درباره خونه که پرسیدم گفت زمین دارن که میخوان بدن به بساز و بفروش ولی ترجیح میداد خونه بخره برا همین ماشین نمیخرید که پولش و بذاره برای خونه و اینم گفت چند سال پیش مادرش اینا زندگی کنیم 

ازش درباره نماز و روزهم پرسیدم غیر مستقیم گفت انجام نمیده  درصورتی که مادرش گفته بود انجام میده

حالا خود مادره دم از صداقت میزد ولی یکم صداقت نداشت

و امروز اولین تجربه و عجیب ترین تجربه ام از خواستگار بود

اینم اضافه کنم که سوتفاهم پیش نیاد خانواده من مذهبی هستن ولی اصلا خشک مذهب و متعصب نیستیم

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدرد نمیخوره ...بزار خودت بزرگتر بشی با کسی ازدواج کن که حداقل شغل و ماشین داشته باشه اینجوری تو زندگی آب میشی نخوری نپوشی قسط جمع کنی...

بعد گفته افکارم مدل دهه ۵۰هست ولی دوست دختر اجتماعی داره جالبه 

♥️shiraz♥️