2777
2789

مامانم میخواد تو خونه‌ی خودمون جشن سیسمونی بگیره که کلا ۲ ۳ ساعته به صرف میوه و شیرینی و فقط هم خانما دعوتن

فامیلای همسرمم همه کرج زندگی میکنن و با ما ۱ و نیم الی ۲ ساعت فاصله دارن. من نمیخوام به خاطر ۲ ساعت جشن ۴ ساعت تو راه باشن خواستم شام دعوت کنم ولی یکی از داداشا که همه کاره‌ست و جای بقیه هم تصمیم میگیره قبول نمیکنه میگه زحمت میشه. بدون شام هم واقعا زشته خجالت میکشم انقدر زحمت بدم بهشون

نظر شما چیه؟

بنظر من اینجور دورهمی ها یکبار تو زندگی اتفاق میفته. 

مهمونی که بهت ارزش قائل شده و این همه راه اومده بهتره یه وعده غذا بهش بدی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اینجور دورهمی ها یکبار تو زندگی اتفاق میفته. مهمونی که بهت ارزش قائل شده و این همه راه اومده ...

دقیقی میگم یه باره دیگه 

اولش قبول کردم بدون شام بیان ولی بعدش دیدم واقعا زشته خودم پاشدم زنگ زدم به همون برادرشوهره کلی اصرار کردم گفت باشه حالا بذار اینور هماهنگ بشیم خبر میدم

داداش چیکارس سرپیاز یا ته پیاز؟تاوقتی خودتو شوهرت هستی خوبه از جیب شوهرت میره زشته یه شام این حرفارو ...

والا میگم که همه کاره‌ست

میخوام مرغ سرخ کنم از شب قبل سسش رو هم آماده کنم اون روز آماده باشه فقط بذارم بپزه

البته تعدادشون خیلی زیاده حدودا ۴۰ نفر

با مادر شوهرت و پدر شوهرت هماهنگ کن اسی

مادرشوهرم شهرستانه و خودش نمیاد اصلا و پدرشوهرمم به رحمت خدا رفته

البته اگر هم بودن باز هم تصمیم نهایی رو این برادرشوهرم میگرفت 

برادر شوهره با فرهنگه،حتما زنش اینقدر سر مهمون اومدن غر غر کرده که اینم چشمش ترسیده

وای دقیقا

خودش بنده خدا انقدر دعوت میکنه بریم خونشون ولی زنش خیلی روی خوش نشون نمیده به مهمونا

ما هم میمونیم تو راهی خیلی وقتی مجبوری قبول میکنیم بریم خونشون انقدر که اصرار میکنه