2777
2789
عنوان

شیرخشک ببلاک بهتره یا اپتامیل

95 بازدید | 18 پست

پسرم ۱۰ روزشه کمکی ببلاک میدم اما به محض خوردن دفع داره .

و اینکه پی پیش یه دفعه نمیاد کم کم میاد هربار یه کم 

اپتامیل میگن خوبه اما وزن دهی خوبی نداره 

کدوم شیرخشک از همه بهتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم ۲۰ ماهشه از اول بهش بیومیل میدادم الان یه مدته بیومیل پیدا نمیشه ببلاک گرفتم بشدت بوی وانیل میدادم حس خوبی پیدا نکردم الان نان گرفتم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
آزاد چقدر شد؟میگن اولش که بچه به دنیا میاد نان ۲ خوبه البته برا زردی شنیدم

من از همون اول ببلاک دادم  زردی نگرفت  البته خودمم شیر داشتم اما درد داشتم بخاطر بخیه ها زیاد نمیتونستم بدم .

وزن گیریش خوبه ببلاک. وزن تولدش ۲۹۸۰ بود ۵ روزگی ۳۱۵۵  که گفت عالیه شیرخودمم دادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پسرم ۲۰ ماهشه از اول بهش بیومیل میدادم الان یه مدته بیومیل پیدا نمیشه ببلاک گرفتم بشدت بوی وانیل ...

بیومیل شنیدم خوبه .

من به پسر اولم دادم شدید دلدرد شد. بهش سوپرامیل میدادم .

نان شنیدم یبوست میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیومیل شنیدم خوبه .من به پسر اولم دادم شدید دلدرد شد. بهش سوپرامیل میدادم .نان شنیدم یبوست میده

من خیلی از بیومیل راضی بود به پسرم می‌ساخت حیف که دیگه پیدا نمیشه تقریبا یک ماهه.

من یک ماه اول به پسرم اپتامیل میدادم همشو بالا میاورد با اینکه رفلاکس نداشت 

نان هم چند روزه میدم خوبه خداروشکر یبوست نشده.

انگاری هر شیری رو هر بچه‌ای یه جوری جواب میده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
آزاد چقدر شد؟میگن اولش که بچه به دنیا میاد نان ۲ خوبه البته برا زردی شنیدم

نان ۲ برای ۶ ماه به بالاست

کلا ۲ برای بعد از ۶ماهگی هست

اره وزن گیریش چجوری بود ؟

خوب بود 

البته پسرمن تا ۱۲ ماهگی کنار شیر من شیرخشک میخورد مثلا روزی یک بار یا دو بار اصلش شیر خودمو میخورد

یک سال که شد دیگه فقط شیرخشک دادم

من که راضی بودم از وزن گیریش

البته از ۸ ماهگی دیگه دندوناش پشت هم درمیومدن بچم یکم ضعیف شده بود 

خوب بود البته پسرمن تا ۱۲ ماهگی کنار شیر من شیرخشک میخورد مثلا روزی یک بار یا دو بار اصلش شیر خودمو ...

منم درکنار شیر خودم میدم  پسرمن شیرمو میخوره بعد ۳۰ تا شیرخشک بعدش انگار شیرم کمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم درکنار شیر خودم میدم پسرمن شیرمو میخوره بعد ۳۰ تا شیرخشک بعدش انگار شیرم کمه

فکرنکنم بخاطر کم بودن شیر باشه بچها از مکیدن خوششون میاد اینجوری اروم میشن

پستونک رو امتحان کردی؟