2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم رفتم خرید از روزی که امدم دارم خودمو لعنت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 69 پست
اونکه ماشلا انجام داد همرو من کلا یدونه لباس مجلسی برداشتم وسلام

ب شوهرت بگو پول بریزه برات بری خرید

اگه گفت ندارم بکو پس چرا وقتی مادرت می‌خرید سکوت کردی وقتی باید سکوت کنی که پول داشته باشی

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که چرا باهم خرید میرین؟ بعدش وضع مالی شوهرت اگه خوبه بذار برداره واقعا گفتی اون حرفارو؟

شوهرم بهش گفته بود میریم تهران اونم خودشو انداخته بود وسط منم میام. 

وضع مالی خوب کجا بود. هیچ برا پسرمو شوهرم نتونستیم بخریم پولی نموند 

بله گفتم برگردیم هرکی جدا بره خرید 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

وای خدا بهت صبر بده من تا حالا نه چنین چیزی دیدم و نه شنیدم. دور مادرشوهرم بگردم هم مهربونه و هم فداکار

اخه مگه میشه مادری با حساب بچه ش خرید کنه سمت ما مادرا دل شون نمیاد بچه شون تو این گرونی برا روز مادر هدیه طلا و گرون قیمت بخره. من بودم خیلی ناراحت میشدم حق داری. اخه لباس مجلسی گرونتر از عروسش برداره. به نظر من خیلی فرصت طلب و حسوده هر جا رفتید بهش نگو تا نیاد

ب شوهرت بگو پول بریزه برات بری خریداگه گفت ندارم بکو پس چرا وقتی مادرت می‌خرید سکوت کردی وقتی باید س ...

گفتم اتفاقا امروز اولش گفت ندارم گفتم قرض کن  برام مهم نیست تازه وقت دکتر پوستم گرفتم برای کارای زیبایی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
شوهرم بهش گفته بود میریم تهران اونم خودشو انداخته بود وسط منم میام. وضع مالی خوب کجا بود. هیچ برا پس ...

ای بابا بد شد که ، بنظرم با شوهرت حرف بزن بگو الان لباس خودتو بچه رو میخوای چیکار کنی؟ 

🤍🌱
گفتم اتفاقا امروز اولش گفت ندارم گفتم قرض کن برام مهم نیست تازه وقت دکتر پوستم گرفتم برای کارای زیب ...

خوب کردی کوتاه نیا که دفعه دیگ بدونه مادرش خاست خرج کنه، برا تو جدا پول بذاره 

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
وای خدا بهت صبر بده من تا حالا نه چنین چیزی دیدم و نه شنیدم. دور مادرشوهرم بگردم هم مهربونه و هم فدا ...

لباس خونگی خودش میگفت دارم من تا امدم ی تیشرت بردارم امد دوتا برداشت من گذاشتم سر جاش  یعنی این موضوع الان دو روزه که برگشتیم عین خوره رفته رو مغزم انگار

من یبار با مادرشوهرم رفتم تهران  بعد همه خرجش با ما بود پدرشوهرم اصلا دست تو جیبش نکرد بعد تو راه برگشت من رفتم نماز بخونم برگشتم دیدم شوهرم نشسته تو پله ها میگم پس کو مامان اینا میبینم یواشکی رفتن تو رستوران برا خودشون غذا گرفتن تندتند دارن میخورن😂

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
بخدا قسم من خودم دلم نمیومد همون یدونه رو بخرم میگفتم پسرمو شوهرمم هستن. منتها دیدم این میخره شوهرمم ...

حق داشتی من دلم برا همسرت سوخت خدا مادر همسرتو عاقل کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️