2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم رفتم خرید از روزی که امدم دارم خودمو لعنت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 69 پست
ای بابا بد شد که ، بنظرم با شوهرت حرف بزن بگو الان لباس خودتو بچه رو میخوای چیکار کنی؟

بهش گفتم نداشته باشیم قرض کن بده. من خیلی رعایت حال شوهرمو میکنم  اونم بجای اینکه رعایت حال مارو بکنه برداشته مادرشم انداخته پشت سرمون اورده هیچ کل پاساژم میخرید این باز لام تا کام ساکت میموند

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من بودم دهنشون سرویس میکردم خرج مادرش نکنه. چه معنی داره وقتی خودش زندگی جدا داره

آخه خودشم باید بفهمه که یا خرج مادرش نکنه یا در صورتی بکنه که برا زن و بچش هم به اندازه کافی داشته باشه 

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش ۲۰ تومن پول داشته مادره بیشترشو خرج کرده

اره انگار غنیمت میدونسته 

شوهر من یه بسته ماکارونی بخره برا خانوادش سریع پولشو برمیگردونن میگن خودتون بچه دارید زندگی دارید 

بعضیا نمیدونم چرا سواستفاده میکنن

🤍🌱
من یبار با مادرشوهرم رفتم تهران بعد همه خرجش با ما بود پدرشوهرم اصلا دست تو جیبش نکرد بعد تو راه بر ...

این پیاده شد بخدا قسم برا شکم خودشم خرج نکرد دستشوییم میرفت کارت از شوهرم میگرفت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
این پیاده شد بخدا قسم برا شکم خودشم خرج نکرد دستشوییم میرفت کارت از شوهرم میگرفت

چجوری دلش میاد …..

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
لباس خونگی خودش میگفت دارم من تا امدم ی تیشرت بردارم امد دوتا برداشت من گذاشتم سر جاش یعنی این موضو ...

حالم از آدمای فرصت طلب بهم میخوره ادم اینقدر پست که توی این گرونی به بچه دست تنگ خودش رحم نکرده این که اینقدر حسوده میخواست زن نگیره برا بچه ش

اره انگار غنیمت میدونسته شوهر من یه بسته ماکارونی بخره برا خانوادش سریع پولشو برمیگردونن میگن خودتون ...

اصلا اصلا این همه سال که عروسشون شدم ندیدم لباس ساحلی بپوشه من خواستم یکی بردارم سریع امد یکی برداشت  فهمیدم میخاد برا خواهرشوهرم برداره من گفتم گرون میده برگشتم یعنی فکر کن چیزیو لازمم نداشت  منتها باز برمیداشت یوقت پول اضافی نیاد ماهم خریدامونو بکنیم بیشعور ب تمام معنا