2777
2789
عنوان

کسی اسم این رمان رو میدونه

61 بازدید | 2 پست

سلام یه رمان ، بود که فکر کنم اسم دختره سارا بود 

دختره با خانواده عموش زندگی می کنه ، یع پسره عاشق دختره شده بود و می خواست بهش بگه ولی به دختر دیگه که عاشق اون پسره بود از دوستش که پسر بود می خواهد بره با دختره ازدواج کنه که ، اون پسره نتونه باش ازدواج کنه فکر کنم اون پسره عاشق دختره بود یه مدت رفته خارج یا یه جای دیگه برمی گرده میبینه دختره ازدواج کرده دختره هم نمیدونسته اون پسره عاشقهه ، اون پسره که با دختره ازدواج کرده فکر کنم اسمش آرمان بود بعد ازدواج به دختره میگه من عاشقتم نبودم و.... 

آخر داستان ولی عاشق هم میشن و پسره میفهمه مامان و بابای دختره با مامان بابای خودش دوست بود و همو میشناختن و پسره یه مدت دنبال اون میگشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.