سلام. ۲۳ سالمه دیگه بخوام جایی استخدام شم سال آخر میتونه باشه و وقت ندارم .من قبل درگیری های اخیر ثبت نام کردم برای استخدامی نظام و علاقه هم دارم ولی بخاطر درگیری ها زمان برد و عقب افتاد نظر شما بعد از این درگیری ها چیه نسبت به نظام و ... توی شهر ما به اون صورت کار نیست و زحمت کشیدم واس استخدامی و یه سری مراحل پیش بردم سپاه تکاوریه و علاقه دارم یخورده خونواده مخالفن. فکر کنید داداش کوچیکتونم ام دی اف هم یاد گرفتم ولی توی شهر ما به اون صورت بهایی نداره خانوم ها با همسر نظامی که شرایط من رو داشته باش ازدواج میکنن
اگه از نظر اخلاق و ایمان و فرهنگ هم خوب باشین،چرا ک نه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شوهر نظامی دوست دارم ولی خیلی درگیری ها داره .استرسش بالاس. و اینکه متاسفانه به سپاهی ها به چشم خوبی نگاه نمیکنن اگه بتونی بری توی ارتش برات بهتره چون حقوقش هم بیشتر
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم
مگه مرض دارم یا از جانم سیر شدم، بچهمو از این شهر به اون شهر ببرم، یا اینکه امنیت جانی نداشته باشه شوهرم، تا تا بچهام یا دوستاشو پیدا کن انتقالی میگیری میریم یک جای دیگه، البته این نظر منه