2777
2789

دلم میگیره از این همه تنهایی

سال به سال هیچکس نمیاد خونمون بگن ما مرده ایم یا زنده

احساس میکنم خونمون خاک مرده پاشیدن

جالبه جایی هم نداریم که بریم 

همش خونهههه

می‌خوام برم سرکار

ولی خب این اصن ربطی نداره به موضوع

خیلی حرفا کارا تو دل آدم میمونه

حسرت خیلی چیزا

اینکه هر سال که میگذره و بزرگتر میشم و میبینم چقدر تنهاییم ترسناکه برام من از آینده میترسم 

اینکه یه مشت آدم میان میگن تنهایی لذت بخشه 😐 برو بگرد و صفا کن 

پس چرا خدا  مارو موجودی اجتماعی آفریده اگه قراره تنها باشیم 

منظورم اینه که هیچکس رو نداریم این بده 

حالم خیلی بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کسایی میگن تنهایی لذت بخشه که یا به شدت درونگران. یا دورشون شلوغه و این شلوغی کلافه‌شون میکنه

چرا تنهایی؟ نمیتونی با یه سریا ارتباطتو بیشتر کنی؟ خودت بقیه رو دعوت گنی خونتون؟ خیلی تلاش میخواد آدم رابطه بسازه و حفظ کنه

دیگه هر کی یه جوره .وقتی دورتون آدمای سمی بگیره میفهمین آدم سمی مثل چی می مونه فکر کن یه گوشت تازه رو میذاری وسط دورشو زنبور گاویه و مورچه مگس میگیره این گوشت رنگش پریده میشه هیچ کم کم خورده میشه از روح و جسم ولی وقتی یاد بگیری از تنهاییاتون لذت ببرین سرگرمی برای خودتون درست کنین هیچ کس نمیتونه بهوتن آسیب بزنه هیچ کس 

متنفرم از این دنیا از همه بدتر اینکه خدا مامانتو ازت بگیر اون موقع دیگه زندگی کردن نفس کشیدن هیچ ارزشی نداره فقط دلت میخواد زودتر بمیری 😔😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤💔

معمولا کسایی میگن تنهایی لذت بخشه که یا به شدت درونگران. یا دورشون شلوغه و این شلوغی کلافه‌شون میکنه ...

دقیقا

ولی خب من میانگرام 

و اینکه از تلاش کردن برای آدما که بمونن خسته شدم با فامیل قطع ارتباطیم

دوستام هم ازدواج کردن و یه سری کارا کردن دلم شکست ازشون دیگه تمایل ندارم زیاد باشم باهاشون 

هم کلاسیام دانشگاه هم یه مشت آدم سرد و بی اخلاق بودن که پای موندن نداشتن هر چقدر احترام و دوستی 

شانس من آدم درست سر راهم قرار نمیگیره 

دقیقاولی خب من میانگرام و اینکه از تلاش کردن برای آدما که بمونن خسته شدم با فامیل قطع ارتباطیمدوستام ...

ببین راستشو بخوای آدمی که باهاش کنار بیایم خیلی کم شده. ولی همینا رو سعی کن ارتباطتو حفظ کنی. چون خیلی تنها میشی