2777
2789
عنوان

میشه باردارا با تجربه بیان

58 بازدید | 7 پست

من دیشب رفتم دسشویی یه لکه خیلی کم روشن موقع خشک کردن رو دستمال دیدم رفتم بیمارستان فشارم و قلب بچه گرفتن خوب بود امروز تعطیل نمیتونم برم پیش دکترم حالا از دیشب چک میکنم چیزی توی ادرارم نمی‌بینم دردی چیزی هم ندارم بچه هم تکون میخوره خیلی نگرانم یعنی میشه سقط نباشه🥲

رفتی دکتر گفته خوبی دیگه نگران نباش 

چند هفته ای

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

24هفته

خو سنو اینا دادی خوب بوده نگران نباش 

چیزی نداد دکتر بهت آمپولی قرصی ؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سونو انجام ندادم تعطیل بودن امروزم نیست نامه داده فردا برم

خو فردا برو امروز استراحت کن 

کار سنگین چیزی نکردی

نه فقط رو دستشویی ایرانی نشستم میگم شایدم فشار بهم اومده باشه

نه ربطی نداره

فعلا استراحت کن فعلا تا خوب بشی انشالله فردا برو سنو بدی ممکنه بعضی اوقات رحم زخمی بشه اگه میاد ازش نگران نباش