2777
2789
عنوان

شغل خانواده رتبه برتر ها

368 بازدید | 29 پست

وقتی از نفرات برتر کنکور ۱۴۰۴ درباره رمز موفقیت‌شان پرسیدم، همه پاسخ‌ها یک نقطه اشتراک داشت: خانواده. از پدر و مادر‌هایی که با دلگرمی، حمایت و فراهم کردن محیطی آرام، مسیر موفقیت را هموار کردند تا خواهران و برادرانی که با درک شرایط، سکوت و آرامش خانه را حفظ کردند، این روایت‌ها نشان می‌دهد موفقیت در کنکور، نتیجه یک تلاش جمعی است که در کنار پشتکار فردی به بار می‌نشیند.

آیلین رزمی رتبه نهم گروه آزمایشی علوم تجربی می‌گوید: پدرم استاد شیمی دانشگاه است و بیشتر از نظر روحی و روانی حامی‌ام بود. مادرم خانه‌دار است و برنامه‌های مشاوره‌ای‌ام رو همراهی می‌کرد تا بدونم چطور درس بخونم و کجا تست بزنم.

غزل فقیه‌زاده رتبه ۸ گروه آزمایشی علوم انسانی هم می‌گوید: مادرم خانه‌دار و پدرم کارمند هستند. مادرم همیشه تلاش می‌کرد فضای خونه آروم باشه و اگر نمره‌ای کم می‌آوردم، هیچ‌وقت سرزنشم نکرد. علاوه بر پدر و مادرم، بستگان و دوستانم هم حمایت زیادی از من کردن که از همشون سپاسگزارم.

امیرحسین سعیدی رتبه دهم گروه آزمایشی علوم انسانی می‌گوید: پدرم راننده تاکسی است و هر کتاب یا وسیله‌ای که نیاز داشتم برام فراهم می‌کرد. خانه ما یک‌خوابه‌ست و برادر کوچکترم با صدای آروم تلویزیون تماشا می‌کرد تا محیط مطالعه‌ام آروم باشد.

مهرشاد امانی‌بنی رتبه ۹ گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی اظهار می‌کند: پدرم کارمند شهرداری و مادرم کارمند سازمان مدیریت هستند. آنها محیطی آرام برایم فراهم کردند و هر نیازی که برای مطالعه داشتم برآورده کردند که نقش مهمی در موفقیت من داشت.

امیرمهدی خزائی رتبه ۴ گروه علوم تجربی بیان می‌کند: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار هستند. ابتدا به رشته ریاضی علاقه داشتم، اما بعد از مشورت با خانواده‌ام، رشته تجربی رو انتخاب کردم. پدرم دبیر زیست‌شناسی و مادرم دارای مدرک ماماییه. حمایت خانواده‌ام، به‌ویژه تو سختی‌ها، باعث شد مسیر درست رو دنبال کنم. واقعاً دست‌بوسشون هستم.
فاطمه و زهرا ناطقی خواهران دوقلوی برتر کنکور علوم انسانی می‌گویند: مادرمان خانه‌دار و پدرمان کارمند هستند، حمایت‌هایشان برای موفقیت ما حیاتی بود.
زهرا شمسائی رتبه یک گروه آزمایشی علوم انسانی هم می‌گوید: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار هستند. مدرسه‌ام سنگ تمام گذاشت و معلم‌هایم نقش بزرگی در موفقیت من داشتند. حمایت خانواده و فضای مدرسه عوامل اصلی موفقیتم بودند.
امیرحسین ابراهیمی رتبه ۲ گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی از شهر کرج اظهار می‌کند: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار هستند. آنها با دلگرمی و فراهم کردن محیطی آرام، شرایطی ایجاد کردند تا بتوانم با تمرکز درس بخوانم. واقعاً مدیون حمایت‌هایشان هستم

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

عدالت اجتماعی 

فاصله طبقاتی 

سهمیه 

همه اینها داره نسل آینده رو نابود می‌کنه

با این مشکلات ایران هیج آینده ای نخواهد داشت 

بدترین دوران تاریخ ایران هستیم  آینده توی تاریخ مارو لعنت می‌کنند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهمیه ها باید حذف بشن 

و یک سهمیه کوچک تر و کارشناسی شده برای افراد فقیر فقط باید در نظر گرفته بشه 

افرادی که بخاطر فقر امکان استفاده از منابع آموزشی و ... ندارند اما با استعداد خودشون بدونه هیچ هزینه ای رتبه بالا میگیرن 

من ب عنوان ی کنکوری میگم هر چی تقصیرو گردن این و اون بندازم بهانه اس فقط رتبه ۱تجربی اون همه امکانات داشته اگه شما اونو نداشتین اوکی رتبه ۲میشدین۳ میشدین اصن سه رقمی میشدین من ب شخصه میدونم که کم کاری هست و کاری به سفر های مسکو و پاریس نداره اگه کسی درسخون باشه 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

عدالت اجتماعی فاصله طبقاتی سهمیه همه اینها داره نسل آینده رو نابود می‌کنهبا این مشکلات ایران هیج آین ...

طرف میگه پدر من راننده تاکسی بوده 

یا کارمند یا دبیر 

بهانه هست. همیشه میشه عجوبه بود 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
من ب عنوان ی کنکوری میگم هر چی تقصیرو گردن این و اون بندازم بهانه اس فقط رتبه ۱تجربی اون همه امکانات ...

بله من موافقم بخاطر اینکه دائما تاپیک درباره رتبه یک میدیدم اینو زدم

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

طرف میگه پدر من راننده تاکسی بوده یا کارمند یا دبیر بهانه هست. همیشه میشه عجوبه بود

اصلا قبول ندارم طبق آمار

۷۰ درصد رتبه های زیر ۳۰۰۰ از خانواده های پردرآمد جامعه هستن 

رانت نابود کرده فضای رقابت رو 

پسر خاله من عمرش گذاشت  شد ۴۰۰ انتظار داشت تک رقمی بشه بخاطر این شکست افسردگی گرفت و ترک تحصیل کرد 

چون حقشو سهمیه ای ها گرفتند ازش 

سهمیه و وضعیت اقتصادی  نحوه ی اموزش همه چی ربط داره 

بچه هایی که تو ی مدرسه عادی دولتی درس میخونن به جرعت میگم که حتی از پس نهایی ها هم بر نمیان چه برسه کنکور 

اصلا اموزش مدارس در اون سطح نیست 

عدالت اجتماعی فاصله طبقاتی سهمیه همه اینها داره نسل آینده رو نابود می‌کنهبا این مشکلات ایران هیج آین ...

الان اين بچه ها زندگيشون اكثرا معمولي بود بعضي  ادم ها هم كم كاري ميكنن و سر عالم و ادم هم منت دارن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بله من موافقم بخاطر اینکه دائما تاپیک درباره رتبه یک میدیدم اینو زدم

درسته ولی به هر حال خونواده هم تا جایی ک در توانشون هس باید پشتیبان باشن لاقل ارامش تو خونه برقرار باشه 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

سهمیه و وضعیت اقتصادی نحوه ی اموزش همه چی ربط داره بچه هایی که تو ی مدرسه عادی دولتی درس میخونن به ...

ولی اینا تقریبا متوسط بودن...

بله عادی متاسفانه خیلی خوب وقت نمیزاره

علاوه بر همه ی اینها ،داشتن اراده نوع خوراک و داشتن ورزش هم خیلی مهمه

وگرنه فکر کنید از بین همه ی شرکت کنندگان خیلیا پدرمادر پزشک و کارمند دارند خیلیا حمایت دارن ،

در ضمن کلاس رفتن و مشاوره جاهای خوب هم خییلی موثره