2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بیمه کردیم مشکلی نداشت بیمه نامه را فرستادن دم در

اقساطی بیمه کردید؟ 

من میترسن اتفاقی بیفته برای جبران خسارت تو دردسر بیفتم چون انلاینه دستم جایی بند نیست مراجعه کنیم حضوری

سلام. چند ماه قبل بمن بیمه گرونی (سینا) معرفی کرد منم زدم هرچقدرخواستم اصلاح کنم نشد

۷ میلیون و ۶۰۰ ب ای کوییک با ۳ سال تخفیف.

نمیدونم اونروز مورد بهتر نبود چی شد ولی خیلی حالم گرفته شد چون بیمه تعاون خیلی ارزون بعدا دیدم اما...

از جهت استفاده شنا اصلا با ازکی کار نداری با شرکت بینه ای که کردی کار دلری

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

سلام. چند ماه قبل بمن بیمه گرونی (سینا) معرفی کرد منم زدم هرچقدرخواستم اصلاح کنم نشد۷ میلیون و ۶۰۰ ب ...

بیمه ای قبلا باهاش کار کردیم ایران بود ۵سالم تخفیف داره

منتها ترسم اینه نکنه مشکلی پیش بیاد دستم جایی بند نباشه حضوری پیگیری کنم برا جبران خسارت

بیمه ای قبلا باهاش کار کردیم ایران بود ۵سالم تخفیف دارهمنتها ترسم اینه نکنه مشکلی پیش بیاد دستم جایی ...

بیمه ها متفاوتن و خدمت رسانیدن بستگی به همون شرکت بیمه داره. ازکی فقط معرفی میکنه.

میتونی از طریق ازکی همون ایران بخری اصلا، فرق نداره. بعد هم استعلام بگیر در مورد ثبت بیمه که دلت آروم شه

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

مرسی عزیزم

خواهش میکنم. 

آقا هستم

خواهش میکنم. جهت اطلاع گفتم.

قبض ۱۵ میلیونی آب چی شد؟

خواهش میکنم. جهت اطلاع گفتم.قبض ۱۵ میلیونی آب چی شد؟

رفتم در خونه همسایه گفت امروز میرم بعد یک ساعت اومد گفت رفتم هم کم کردم هم قسط بندی ولی زدم قبضینو مبلغ همونه انگار دروغ گفته باید خودم برم

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

البته باید در این شرایط مراقب باشیم آب هدر نره جایی