2777
2789

خیانت دیدم بدی پستی نامردی حتی از خونه پرت شدم بیرون خودمو بچم طرد شدیم پس زده شدیم 

اما برگشتم خیلی تحقیر شدم .بی عرضه زنی ک شوهرداری بلد نیس.خیلی فشار روم بود حمایت نداشتن خانوادم بدتر تتحقیرم کردن خاهرام برادرام دل منو بچمو شکوندن .نباید از خونم میرفتن من دیگه نمیرم متعلق ب خونمم .بی تفاوت شدم میخوریم با بچم کم بیش خرجمونو میده واجباتو میخرم و بخاطر بچم روزامو میگذرونم .....

نمیدونم ت چشم مردم من ضعیفم یا قوی

اما خیلی شکستم خرد شدم حتی نتونسم گریه کنم داغونم اما ادامه میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بستگی به شرایطش داره. نمیشه برا همه یه نسخه پیچید!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بسته ب موقعیت میتونه آدم ضعیف یا قوی ای باشه

الزاما نمیشه نظر داد

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

میدونی عزیزم اکثر زن ها با ساده لوحی از نوجوانی به فکر ازدواج و بچه و شوهرداری و ..هستن

اصلا با خودشون فکر نمیکنن فردا روزی از شوهرم خیانت ؛ تحقیر و بداخلاقی دیدم چه کنم؟ نه فکر آینده نه پس انداز نه درآمد نه شغل و ...

این میشه ضعف و ناتوانی

توقوی ترینی عزیزم چون بخاطرکودکت داریبااحساسات وعواطف که ریشه یه زن هستن میجنگی..اگه نجیب بمونیودل به کسی ندی وفقط فکروذکرت بچت هست بمون وزندگی کن وبرای خودت کار جورکن که حواست پرت بشه البته خیانت نفرت انگیزه و کلا سیاه میشه قلب آدمی اما بازم دمتگرم که شیرزنی هستی وبالاسر بچت نشستی

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده