2777
2789
عنوان

دلم واسه زمان پولداریمون تنگ شده😑

164 بازدید | 11 پست

خندم میگیره ولی واقعا دلم برای روزایی که اصلا بدون قیمت کردن چیزی،هرجی دلم‌میخواست میخریدم و دغدغه مالی هیچوقت نداشتم خیلی تنگ شده..

واقعا آدم باید قدر هر لحظه رو بدونه مخصوصا لحظات و روزای خوب رو .. نباید روزای بی دغدغه و خوب آدما براشون عادی شه چون بعدا بدجوری حسرتشو میخوره آدم😢

خوبه که حداقل قبلا اینو تجربه کردی ما که همیشه نداری دیدیم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم بد افتادیم تو گیر و گرفتاری ولی خب پامیشیم یعنی راه دومی نداره باید جمع کنیم خودمونو من با دو دو تا چارتا واقعا نمیتونم بسازم 

شما هم درست میشه باز اوضاعت گل 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بدتر از بی پولی شرایطی هست که پول داری ولی خسیسی...مثل پدرومادر من .همش فکر میکنم من که از دبیرستان به بعد تک بچه بودم و پول بود ولی چرا خرج نمیکردن....الان کسانیکه واسه بچه هاشون خرج میکنن باشگاه میرن و...میبینم دلم میگیره

چی شد که دیگه پول دار نیستین؟؟؟

بابام مریض شد،شریکش کلاه گذاشت سرش،هنوزم که هنوزه درگیریم با یارو

یکسال پیش بابام آسمونی شد😞

ناشکر نیستم ولی وقتی یاد مثلا ده سال پیش خودمون میفتم و اینکه الان چقدر خانوادم مجبورن حواسشون به دخل و خرجشون باشه دلم میگیره

اینکه یه سری تازه به دوران رسیده که قبلا آویزون بابام بودن الان دیگه محلمون نمیدن زور داره برام

بابام مریض شد،شریکش کلاه گذاشت سرش،هنوزم که هنوزه درگیریم با یارویکسال پیش بابام آسمونی شد😞ناشکر نی ...

روح پدر عزیزت شاد

آخ گفتی درکت میکنم 

این تازه به دوران رسیده ها کاراشون و حرفاشون بیشتر آزارت میده💔😞خدایا خودت معجزه کن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
ماهم بد افتادیم تو گیر و گرفتاری ولی خب پامیشیم یعنی راه دومی نداره باید جمع کنیم خودمونو من با دو د ...

ایشالا خدا خودش هوامونو داشته باشه

این روزا هم میگذره

بعضی وقتا با خودم میگم کاش بابام زنده و سالم بود ولی اوضاع مالیمون صفر بود

انگار همه روزای خوب با مریضی بابام رفت و دیگه برنگشت..