2777
2789

ندارید طردتون کنه چه حسی دارید؟ اینو مستقیما بهتون بگه 

شرایط مالی خودش در حد خونه و ماشین شهرستان جایگاه اجتماعیم نداره خودش 

کار آزاد میکنه درآمدش تا مشتری باشه خوبه 

سطح خانواده هم پایین والدین در قید حیات اگر نباشند و ارثشون برسه میشه گفت شرایط مالی تضمین و خیلی خوب

راستش من تلاش میکنم دنبال کاری بگردم تا پس انداز کنم و خودم روی پاهای خودم باایستم سمت این آقا هم نمی‌رم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من تلاش میکنم دنبال کاری بگردم تا پس انداز کنم و خودم روی پاهای خودم باایستم سمت این آقا هم نم ...

منم بدون فکر کردن به حرف این فرد داشتم یه راهی برای خودم به خاطر خودم پیدا میکردم که خیلی با شنیدن این حرف ناراحت شدم و خرد شدم و ناامید شدن از حرکت

منم بدون فکر کردن به حرف این فرد داشتم یه راهی برای خودم به خاطر خودم پیدا میکردم که خیلی با شنیدن ا ...

حق داری آدم واقعا بهش برمبخوره و ناراحت میشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

شما تحصیل کردین؟

بله، حقیقتش من خونواده‌ی ازهم پاشیده‌ای داشتم، خودمم افسرده بودم، با یه پسر اشنا شدم که اولش خودش کلی خواهش کرد اشنا شیم، سطحش بالاتر بود، منو بخاطر بینیم بخاطر افسردگیم باشگاه نرفتن اینکه ناخونامو درست نمیکنم و حتی محله‌مون تحقیر کرد، خیلی دلم شکست، خلاصه جونم برات بگه الان که دیگه دارم تخصص بالینی روانشناسی مو میگیرم، خونوادمم جمع و‌جور شده و سر و وضعمم خوب ، اما هنوز حس میکنم کم و سطح پایینم.

حق داری آدم واقعا بهش برمبخوره و ناراحت میشه

در حقیقت این فرد با زنی ازدواج کرده که شوهر و بچه داشته و والدینش منو دوست داشتن 

وقتی دلیلش رو مادرپدرش برام گفتن اشاره کردن که چون تو جایگاه اجتماعی نداشتی برای همین اونو به تو ترجیح داد و به ما گفت از انتخابم راضیم و شما یعنی پدر مادر الکی جوش نزنید انقدر موفق میشه زنم که بعدها میفهمین دلیل انتخابم رو 

واقعا خیلی حس زشتی بهم منتقل شد 

در حقیقت این فرد با زنی ازدواج کرده که شوهر و بچه داشته و والدینش منو دوست داشتن وقتی دلیلش رو مادرپ ...

بیخیال عزیزم خودتو اذیت نکن ... همه چیز که موقعیت اجتماعی  یا پول نیست ... تو زندگی اخلاق... آرامش  .. خونه داری یا همسر داری و خیلی چیزا مهمه ... 

ان شاء الله یک شغل خوب پیدا می‌کنی و مستقل میشی و یک آدم خوب و درست حسابی کسی که واقعا قدرتو بدونه سمتت میاد و خوشبخت میشی ... بسپارش به خود خدا ...

بله، حقیقتش من خونواده‌ی ازهم پاشیده‌ای داشتم، خودمم افسرده بودم، با یه پسر اشنا شدم که اولش خودش کل ...

متاسفم که این حس بد رو تجربه کردی خیلی ناراحتم کرد 

میدونی منم مثل خودت خانواده‌ی از هم پاشیده نداشتن راهنما و افسردگی باعث شد بهترین فرصت و تلاشام به باد بره و الآن وقتی این مسائل رو می‌شنوم میگم گناهم چی بود چرا راهنما نداشتم تلاشمو تو راه درست به کار بگیرم چرا هدف نداشتم و کلی چرای دیگه 

ولی عمق خرد شدن رو تجربه کردم وقتی یک فرد متاهل بچه‌دار به من مجرد ترجیح داده شده درحالیکه من علاقه‌ای به اون آقا نداشتم ولی خانواده‌ش منو دوست داشتن و وقتی باحسرت منو نگاه میکنن و میگن اون به خاطر اینکه تو جایگاه اجتماعی نداشتی انتخابت نکرد و بدتر میگه انقدر از انتخابم مطمئنم که یه روز زنم انقدر موفق میشه که خودتون دلیلش رو میفهمید اوج توهین به شخصیت منه و خصوصا این زخمم که خودم براش غصه میخورم بابت نداشتن شغل 

متاسفم که این حس بد رو تجربه کردی خیلی ناراحتم کرد میدونی منم مثل خودت خانواده‌ی از هم پاشیده نداشتن ...

تا هرجا که زورت میرسه خودت رو بالا بکش، این دنیا رحم نداره، همه اکه بتونن تحقیر و له میکنن ادمو

بیخیال عزیزم خودتو اذیت نکن ... همه چیز که موقعیت اجتماعی یا پول نیست ... تو زندگی اخلاق... آرامش ...

اگر خدا میخواست به من کمک کنه یه معجزه میکرد تلاشی که میکردم رو تو راه درست به کار بگیرم نه بی‌هدف 

دختر ساده‌ای بودم خیلی ساده با ذهن محدود و بسته 

خیلیا مثل من بودن ولی شانسی تو مسیر درست افتادن کسی شدن برای خودشون اما من ...

ممنونم از دعای خوبت عزیزدلم

تا هرجا که زورت میرسه خودت رو بالا بکش، این دنیا رحم نداره، همه اکه بتونن تحقیر و له میکنن ادمو

موافقم 

امیدوارم دوباره احیا شم حس میکنم همه‌ی انرژیم رفت 

باید ارتباطم رو قطع کنم