خانوما من جاریم هرکاااااااری میکردم زود میرفت انجام میداد
(تاپیک قبلیم کااااامل نوشتم)
امشب خونه یکی از اقوام نزدیک مهمونی دعوت بودیم
جاریم هم اومده بود و دقیقا لباسی که ماه پیش خریده بودم رو خریده بود پوشیده بود
(توی تاپیک قبلی یکی از شماها گفت به جاریت بگو که یکی دیده لباسامون مثل همه گفته مگه لباساتو ک نمیخوای میدی به جاریت)
من رفتم نشستم پیشش و یه کم صحبت کردیم بعدش بهش گفتم چند روز پیش یکی از دوستام توی خیابون اتفاقی دیده بودت! اومد بهم گفت مگه لباساتو میدی به جاریت؟! منم گفتم نه جاریم که سلیقهاش قطعا بهتره، چطور مگه؟ دوستم گفت آخه دیدمش لباسای تو تنش بود! اگه لباسای دست دوم رو میپذیره منم یه چند دست لباس دارم اگه میخواد بدم بهش
اینو گفتم و جاریم گفت که عزیزم مگه فقط تو همون لباسا رو میخری؟؟؟؟ مگه فقط تو باید بپوشی؟؟مگه فقط تو باید بری رستوران و کافه؟؟ منم میخوام بپوشم و بگردم و بخورم!!
بچها دقیقا اگه من یه جا برم استوری بذارم جاریم فرداش میره همونجا استوری میذاره و همون غذا رو سفارش میده!!!!!
منم بهش گفتم که عیبی نداره حتما سلیقه منو قبول داری که تقلید میکنی.
اینو گفتم شدددددد گلولهی آتیش!!! بحث رو بالا برد و پای برادر شوهرم رو کشید وسط و بهش گفت بفررررما تحویل بگیر همش ب من میگی از فلانی یاد بگیر از تیپش یاد بگیر از خونه داریش یاد بگیر حالا داره بهم میگه کهنه پوش!!
من بهش گفتم ک من بهت نگفتم کهنه پوش، گفتم ایرادی نداره حتما سلیقمو قبول داری ک کارایی ک میکنمو میکنی. اشکال نداره
برادرشوهرمم بهش گفت بسه بحث نکن از بس مدام میگی فلانی طلا خرید برا منم بخر. فلانی لباس خرید منم میخام. فلانی مژه کاشته منم میخام خستم کردی
متوجه شدم که اونا از قبل بین خودشون سر من بحث داشتن.
چیکار باید بکنم؟ شوهرم و خواهرشوهرام طرف من بودن. حتی خواهرشوهر کوچیکم گفت از بس حسوده این کارا رو میکنه
آخه سنشم کم نیست سی و خورده ای سالشه
الان دیدم از تلگرام و اینستا و واتساپ بلاکم کرده!!!!
من از رفتاراش خسته شده بودم خیلی رو مخ بود کاراش گفتم غیرمستقیم حالیش کنم
من سعی میکنم جاهایی ک جاریم هست نرم ولی گاهی پیش میاد ببینمش
باید چیکار کنم؟؟
مقصر کیه؟؟
برادرشوهرم با داد به جاریم میگفت خستم کردی با چشم و هم چشمیات دیگه توان ندارم
راهنماییم کنید لطفا😭