2777
2789

اینی که تعریف میکنم یکی از اشناهامونه دوستم امروز درموردش بهم گفت

دختره از این دخترای ساده بود من دورادور میشناختمش سرش تو درسش بود سال دوازدهم بود امسال 

یه پسره تو اینستا مخشو میزنه واسه یه شهر دیگه بوده

اینم ساده ندیده نشناخته بهش اعتماد میکنه

واسش عکس میفرسته کلی چت میکنن باهمدیگه

تهش پسره دستش رو میشه که زن داشته

دختره حالش بددد

اون پسره هم اولین ارتباطش بوده انگاری چون میگم تو این فازا نبود دختره

پسره هم میبینه دختره داره ترکش میکنه شروع میکنه به تهدید

که آره عکس و چت هاتو واسه همه میفرستم

دختره سیمکارتشو از ترس عوض کرده و این استرس از طرفی و فشار خانواده بخاطر خراب کردن کنکورش از طرف دیگه

باعث شد چندروز پیش اقدام به خودکشی کنه ولی چیزیش نشده خداروشکر 

خلاصه ی ماجرا

به این پسرا اعتماد نکنید آقا نکنیددد میخواید بگید مردستیز میخواید بگید فمنیست هرچی میخواید بگید ولی به پسرا اعتماد نکنید

خیلی حالم بد شد که اینارو راجبش شنیدم من منتظر خبر قبولیش بودم

هیچوقت حتی به شوهر خودتون هم عکس نود یا چت ... نکنید دوستان یا حداقل عکس میدید چهرتون توش مشخص نباشه اگه هم کسی تهدیدتون کرد راحت اگه شکایت کنید پدرش در میارن

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت حتی به شوهر خودتون هم عکس نود یا چت ... نکنید دوستان یا حداقل عکس میدید چهرتون توش مشخص نباشه ...

شکایت میکرد که بدتر همه می‌فهمیدند تهش هم کسی به پسره کاری نداشت که همه میگفتن توی دختر چرا اینکارو کردی

شکایت میکرد که بدتر همه می‌فهمیدند تهش هم کسی به پسره کاری نداشت که همه میگفتن توی دختر چرا اینکارو ...

نخیر قانون اینجور نیس اولن پروسه شکایت جوری نیس ک خانواده خبردار شن بعدم کسی دخترو متهم نمیکنه ک چرا عکس دادی

شکایت میکرد که بدتر همه می‌فهمیدند تهش هم کسی به پسره کاری نداشت که همه میگفتن توی دختر چرا اینکارو ...

نه اتفاقا وقتی ۱۸ سالشه بره شکایت کنه به کسی نگه چجوری می‌خوام بفهمن بقیه تهدید به پخش عکس راحت میشه شکایت کرد و پیگیر هم هستن تا خودت نگی هم کسی نمی‌فهمه 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .