2777
2789

بچها ساعت۱۰شب با دوتا شماره شخصی این پیامک وذسم اومد(اصدور حکم‌ شمادراجرای‌احکام‌طبق‌ماده ‌۶۳۸دولت مشـٰأه‍ده

منم زدم رو لینکه ازم کد ملی و شماره تماسمو خاست وارد کردم بعدش گفت تو تاریخ فلان از دادگستری همون شهری که توش بدنیا اومدم شکایت شده ازم و برای اینکه بدونم ابلاغیم چیه باید یه برنامه ب اسم قوه قضایه نصب کنم..اینو که نصب کردم گفتش باید مبلغ۳۷هزار تومن وارد کنی تا بتونی ببینی ابلاغت چیه و اطلاعات کارتمو خاست..الان خیلی میترسم بنظرتون ارم شکایت شده یا جعلیه؟؟ هک شدم ینی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من زدم واتساپم هک شددددد بجام پیام ب بقیه میدادن

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

وای چقدر تو ساده ای شماره کارت دادنت واسه چی بود

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

عدل ایران با حروف انگلیسی برات شماره ابلاغیه رو میفرسته

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خدایش شماها تو غار زندگی میکنید؟ 

هر روز کلی از این تاپیک ها میبینم 

اینهمه اطلاع رسانی میشه که روی هیچ لینکی کلیک نکنید اطلاعات تون رو ندید بازم میرید انجام میدید بعد میاید تاپیک میزنید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خدایش شماها تو غار زندگی میکنید؟ هر روز کلی از این تاپیک ها میبینم اینهمه اطلاع رسانی میشه که روی هی ...

من تاحالا واسم پیامک نیومده و اطلاع رسانی نشده ..اخه با یه نفرم مشکل داشتم گفتم شاید اون ازم شکایت کرده واس همین ترسیدم زدم رو لینکه ببینم جریان چیه