2777
2789
عنوان

پرداخت اقساط بانک سپه

62 بازدید | 10 پست

وام ازدواج هست که ما از کسی گرفتیم الان وام گیرنده تو دسترس نیست شماره تسهیلات هم عوض شده بعد از هک بانک 

تا پس فردا هم که بانک نمیشه رفت باید حتما پرداخت کنم 

چیکار کنم؟ اگه به حساب وام گیرنده بزنم کسر میکنن؟ یکی یه راهی جلو نام بزاره اعصابم خورده میترسم حساب ضامن ها مسدود بشه  

با صاحب وام تماس بگیر ، همینجوری پول نزن به حسابش 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلی نداریم باهاشون غریبه نیستن اما ایران نیستتو دسترسم نیست الان سوالم چیز دیگه ای بود

اگه همون حساب قبلیش بوده اره کم میکنن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بهترین کار اینه که صاحب وام حداقل به بانکداری اینترنت خودش بره در لیست تسهیلات شماره تسهیلات جدید رو بهت بده که پولشو بزنی اگه نه بزن به حساب وام گیرنده بانک اگه بخاد برداره از حساب اون برداره البته قبل از تماس و تذکر محاله حساب ضامن مسدود شه

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

اگه همون حساب قبلیش بوده اره کم میکنن

هیچ ربطی نداره بانک با کد ملی میزنه تمام حسابا حتی حساب های بانک های دیگه میتونه کسر بزنه

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

هیچ ربطی نداره بانک با کد ملی میزنه تمام حسابا حتی حساب های بانک های دیگه میتونه کسر بزنه

فقط یه سپرده تعریف  میکنن برای برداشت اقساط اگه به اون حساب واریز کنین برداشت میشه 

اون کاری که شما میگی  رو زمانی انجام میدن که مشتری بد حسابی کنه و بخوان از حساب ضامنا برداشت کنن 

بهترین کار اینه که صاحب وام حداقل به بانکداری اینترنت خودش بره در لیست تسهیلات شماره تسهیلات جدید رو ...

محال نیست سپه فورا مسدود می‌کنه قبلا هم پیش اومده برامون

فقط یه سپرده تعریف میکنن برای برداشت اقساط اگه به اون حساب واریز کنین برداشت میشه اون کاری که شما م ...

خب ایشونم میگه که وقتش گذشته میخان حساب ضامن رو مسدود کنن پس اگه حساب دیگه ی خود وام گیرنده هم باشه کسر میکنن ، اول حساب های دیگه ی خود ضامن گیرنده کسر میکنن اگر موجود نبود میرن سراغ ضامن

خب ایشونم میگه که وقتش گذشته میخان حساب ضامن رو مسدود کنن پس اگه حساب دیگه ی خود وام گیرنده هم باشه ...

خب تو که همه چی رو خودت بهتر از ما بلدی پس چرا تاپیک زدی