2777
2789
عنوان

به یاد کاربرایی که فوت کردن

58033 بازدید | 635 پست

ناراحت شدم براشون خدابیامرزتشون روحشون شاد باشه.واقعا چه سخته تاپیک ات اینجا باشه خودت نباشی.و همه زیرش برات دعا بنویسند. می می ناز و مامان ترنم و کنج دلی . جذاب تو دلی و انار دیدم تاپیک هاش خیلی غصه خوردم

هنوزم که هنوزه تاپیک هاشون هست و مردم براشون کامنت میزارن امشب خودم برای می می ناز عزیزم کامنت گذاشتم ولی جوابی دریافت نکردم.🥲🖤

اکانت دست دو مهربون❤️

و درسا💔 @flyingwithoutwings55‍ 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رحمتشون کنه ❤❤

دلیل فوت جذاب تو دلی و انار چی بوده ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ایشون چرا فوت کرده

فکر کنم در اثر تصادف 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

از کجا میفهمین فوت شدن عزیزم؟

معروفن عزیزم چندین ساله فوت کردن می می ناز عزیزم که خیلی ساله فوت کرده

دخترش هم اومده بود سایت 

جذاب تو دلی عزیزم فقط ۱۵ سالش بود از یالکن افتاد

انار عزیزم دختر یکو خورده ای ساله که بر اثر اب جوش قوت کرد و کسای دیگه..

اکانت دست دو مهربون❤️

واای دلم گرفت،خدا رحمتشون کنه،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍