2777
2789
عنوان

بنظر شما چطور شوهرمو راضی کنم

1542 بازدید | 85 پست

بینمو عمل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلااااااا میگه هرگززززز حرفشم نزن 

میگه من اینجوری انتخابت کردم 

بابا لامصب خب من دوست دارم چرا نمیزاری؟؟

نه با زبان خوش نه بازبان تلخ ....هیچ جوره راضی نمیشه .

خودم پول دارم پولم ازش نمیخام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر کن هیچ جوره اشتی نکن تا خودش بیاد بگه بابا تورو خدا بیا برو عمل

یا بزن بینیتو بشکون مجبور شه بفرسته 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بهش حق بده بعضیا خب خوششون نمیاد یکیش من واقعا بعدش شاید نتونه دوست داشته باشه، خوبه؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

هرروز پنج دقیقه وقت بزار 

آخره اعصابش خرد میشه میگه هر کاری میخوای بکن

و تو مجوز لازم رو میگیری😂

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
اگه عمل کنم خیلییییی خوشگل میشم 😂😂😂

فقط به خوشگلی فکر نکن به عوارض احتمالی بعدش هم فکر کن 

یه عمل جراحیه نه یه معجزه تضمینی وجود نداره بعدش راضی بشی 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

قهر کن هیچ جوره اشتی نکن تا خودش بیاد بگه بابا تورو خدا بیا برو عملیا بزن بینیتو بشکون مجبور شه بفرس ...

بشدت مغروره توهیچ کاری قهر جواب نمیده 

اما هرکاری روبازبان خوش انجام میده جز این عمل بینی 

پنج ساله میگه نهههههههه

بهش حق بده بعضیا خب خوششون نمیاد یکیش من واقعا بعدش شاید نتونه دوست داشته باشه، خوبه؟

اخه من میدانم عمل کنم خیلی خوشگل میشم 

صدرصد بیشتر عاشقم میشه😂😂😂

بشدت مغروره توهیچ کاری قهر جواب نمیده اما هرکاری روبازبان خوش انجام میده جز این عمل بینی پنج ساله می ...

توام محدودش کن

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣