2777
2789
عنوان

طبیعی یا سز

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا کی میگه شکم جمع نمیشه . من دو ماه بعد از زایمان اولم شدم مثله قبل بارداری . بدون شکم . چسبندگی و ...

عزیزشماسونوچسبندگی توبارداری دوم دادی؟؟

منظورم سونوی چسبندگی جفت به رحم هست 

بعدازچندوقت باردارشدی 

من بعد5سال باردارشدم اینقدمیترسم رحمم پاره بشه البته من بعدسزاول دردای زیاداشتم توشکم تادوسال ونیم حتی الانم بعد5سال نمیتونم خم شم دولاشم درددارم 

وخدایی که بشدت کافیست
بعضی ازدکترا عزیزم ازت پول میگیرن ومیری داخل بیمارستان خصوصی برات سز میکنن

خب از کجا ادم بدونه کدوم دکتر؟بعدشم عزیزم الان بیمارستان سخت میگیره خصوصی و دولتی هردو سخت میگیرن ...فقط یه دلیل درس حسابی اخه چه دلیلی بیاره دکتر..میگن بیمارستان همه چیرو کنترل میکنه خودش ..الکی سز نمیکنن

دخترم عشق منو بابایی👪
من سزارين بودم حتي ي روزم نخوابيدم و الان هفت سال ميگذره كوچكترين مشكلي ندارم و الان براي اين بچه هم ...

ولی من دردداشتم اونم نزدبک 3سال هرشب خیلیم زیادبودالبته زایمانم عالی بوراخودم رعایت نکردم وسیله سنگین ورداشتم هیچ دکتریم نفهمیدمشکلموتااینکه باردارشدم الان بعد5سال بمن میگه سونوچسبندگی حفت به رحم ونمیدونم چیوچیوبایدبدی اگه مشکلی باشه که هبچ نباشه هم بایدبری پیش دکترای بخصوص جراحیت کنن مثل حنطوش زاده 

خیلی میترسم رحمم پاره بشه 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزشماسونوچسبندگی توبارداری دوم دادی؟؟ منظورم سونوی چسبندگی جفت به رحم هست  بعدازچندوقت بارد ...

بله دادم . بعد از ۷ سال باردار شدم . همه اینا بستگی به دکتر و یمارستان داره . من همیشه به دوستام میگم اگر میخواین سز بشین پیشه یه دکتره خوبو  و بیمارستان خصوصی برین . هیچ مشکلی پیش نمیاد . من اطرافیانم مثله خواهر شوهر و زنداداشم و دختر داییم هر کدوم دوبار سز شدن هیچ مشکلی هم نداشتن . ولی یه دختر خالم سز دومش رفت بیمارستان دولتی پدرش در اومد . بعد از ۸ سال کمر درد و دست درد داره . 

ولی من دردداشتم اونم نزدبک 3سال هرشب خیلیم زیادبودالبته زایمانم عالی بوراخودم رعایت نکردم وییله سنگی ...

منم اصن رعايت نميكردم باورت نميشع زماني ك از بيمارستان مرخص شدم هر چي گفتن دختر استراحت كن دراز بكش گفتم من هيچ درد ندارم خو 

ولي دكترمم خيلي خوب بود 

ايشالله مشكلي نداشته باشي حل بشه هر چي باشه ، سعي كن تموم ازمايشات رو انجام بدي 

اصلا سزارین دوس ندارم.... دوس دارم بعد تولد قشنگ کارامو خودم کنم... بچمو بغل کنم نه اینکه صاف بخوابم ...

فامیل ما طبیعی زایید،انقد سخت زایید و فجیع بخیه خورد تا ۲۵ روز نمیتونست بشینه،من سزارین شدم فقط ده ساعت درازکش بودم ،بقیش دست تنها بودم و خودم همه کارامو کردم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
بله دادم . بعد از ۷ سال باردار شدم . همه اینا بستگی به دکتر و یمارستان داره . من همیشه به دوستام میگ ...

عزیزم اتفاقابیمارستان خصوصی رفتم دکترمم عالی بودکل فامیل پیشش جراحی کردن همه راضی ولی متاسفانه من اینطوری شدم 

وخدایی که بشدت کافیست

دکتری که بخادطبیعی زایمان بگیره یک روزمخصوص داره که نره مطب بعصی دکترهااینطورن دکترخواهرم زایمان وعملهاش سه شنبه بودکلا

قبلش یک معاینه میکردیکم تحریک میکردبعدتاریخ میدادمیگفت دردداشتی زودتربیانداشتی فلان روزبروبستری ودستوربستری میداد

براخواهرمن دوشنبه شدوقتی8سانت شدامدتوخصوصی بودماماهم خیلی کمک میکردن الان شمامیتونی ماماخصوصی بگیری ببری بعدم 8سانت شدی زنگ بزنن دکترت بیاددیگه کامل بالاسرت باشه

من خواهرم ساعت10بستری شد3سانت بودبعدساعت1شد10سانت اماچون بندناف گیرکرده بودکامل نمیامدبچه ولی دکترش باتجربه بودوقلب بچه خوب بودصبرکردهرکی بودمیبردسزارین بعدازساعت1تاساعت3بعدازظهررزایمان وایسادچون دکترش روی طبیعی تاکیدمیکردتاامدبخیه بزنه ورفت4ونیم شد

شمافکرکن ازساعت1تا4ونیم تواتاق پیش خواهرم بودمطب هم مریض داشت ولی ایستادولی دکترکه حوصله نداشته باشه سزارین خوده عملش کلاباید5تا6دقیقه باشه بخیه هم نیم ساعت شایدکلاخیلی خیلی زیادطول بکشه نیم ساعت تا45ازاول تااخرش بشه براهمینه دکترهاسزارین براشون راحتتره

وا کی میگه شکم جمع نمیشه . من دو ماه بعد از زایمان اولم شدم مثله قبل بارداری . بدون شکم . چسبندگی و ...

راستی سونوچسبندگی روتوهفته چندرفتی؟

توهمون آنومالی مشخص نمیشه ؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزشماسونوچسبندگی توبارداری دوم دادی؟؟ منظورم سونوی چسبندگی جفت به رحم هست  بعدازچندوقت بارد ...

چسبندگی باعث میشه خدای نکرده موقع سزارین دکتر بدلیل خونریزی زیاد مجبور به خارج کردن رحم بشه،نه چیز دیگه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه