2777
2789
عنوان

طبیعی یا سز

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 52 پست
يعنى چى بايد اهل درد كشيدن طبيعى باشى و كم نيارى؟!منم زايمانم نزيديك همه ميگن با دكترت حرف بزن سزاري ...

ن بابا... این همه آدم طبیعی زایمان میکنن... همه هم میگن قابل تحمل... آدم نمیگیره که... بخاطر راحتی خودش میگه

يعنى چى بايد اهل درد كشيدن طبيعى باشى و كم نيارى؟!منم زايمانم نزيديك همه ميگن با دكترت حرف بزن سزاري ...

نه عزیزم ادم اون لحضه که حس میکنه کم اورده میبینه بچه بغلش دیگه نه دردی داره نه چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سزارین دوس ندارم.... دوس دارم بعد تولد قشنگ کارامو خودم کنم... بچمو بغل کنم نه اینکه صاف بخوابم ...

فك كردي مثلا طبيعي خيلي تو جنب و جوشي؟درد نكشيدي حالا واستا درده بياد سراغت خودت به فحش دادن خودت راضي ميشي

زایمان طبیعی از اونی که براتون تعریف کردن خیلی آسون تره

اگه بد بود خدا زن رو  اینجوری خلق نمیکرد

الکی و بی دلیل دست تو کار خدا نبریم دوستان

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
فك كردي مثلا طبيعي خيلي تو جنب و جوشي؟درد نكشيدي حالا واستا درده بياد سراغت خودت به فحش دادن خودت را ...

اخه هرکاری کنی هر دو درد دارم دیگه. بدون درد ک نمیشه اسمش زایمانه.... 

طبیعی نمیخوام میترسم شدیدا اطرافیانم هر کی سز شده خیلی از زایمانش راضیه...

طبیعی همون لحظات اما سز یه عمره بخصوص الان که ازکمربیحس میکنن دیگه بدبدتر.بعدشم میگن بعدازسز شکم کامل جمع نمیشه ب حالت اولش برنمیگرده اما طبیعی چرا.چسبندگی توسزبیشتراز طبیعیه وهزارتا چیز دیگه بهش فکرکت

طبیعی همون لحظات اما سز یه عمره بخصوص الان که ازکمربیحس میکنن دیگه بدبدتر.بعدشم میگن بعدازسز شکم کام ...

همونم لحظه که نیی چند ساعت درده ..طبیعیم عوارض داره انقدر دیدم که مینالن از طبیعی بخدا

دخترم عشق منو بابایی👪
همونم لحظه که نیی چند ساعت درده ..طبیعیم عوارض داره انقدر دیدم که مینالن از طبیعی بخدا

مثلا چی میگن؟میزان خون هم تو سزباز بیشتره ازاونایی که طبیعی اطرافت بودن بپرس ب منم بگو تکلیفمون وبدونیم والا بخدا

مثلا چی میگن؟میزان خون هم تو سزباز بیشتره ازاونایی که طبیعی اطرافت بودن بپرس ب منم بگو تکلیفمون وبدو ...

تو همین نی نی سایت در روز کلیی تاپیک میزنن طبیعی یا سز..خیلیااا با سز موافق هستن...من به هیج عنوان طبیعی نمیخوام اما این قانون جدید اجازه انتخاب به ادم نمیده که 😔😔

دخترم عشق منو بابایی👪
تو همین نی نی سایت در روز کلیی تاپیک میزنن طبیعی با سز..خیلیااا با سز موافق هستن...من به هیج عنوان ط ...

بااندکی پول همه چی حل میشه خواهرم باپول چی حل نمیشه که این حل نشه 

طبیعی همون لحظات اما سز یه عمره بخصوص الان که ازکمربیحس میکنن دیگه بدبدتر.بعدشم میگن بعدازسز شکم کام ...

وا کی میگه شکم جمع نمیشه . من دو ماه بعد از زایمان اولم شدم مثله قبل بارداری . بدون شکم . چسبندگی و هیچ مشکلی هم نداشتم خداروشکر . کجا عوارضش یه عمره . چرا بیخود جو میدی .