هفته 26 ام و دکترم دختر دایی شوهرمه. همه کسایی ک تاحالا از فامیل زایمان کردن پیش او بودن و همه هم به یه دلیلی سزارین شدن. من اصصصلا نمیخوام سز بشم و میخام طبیعی زایمان کنم اما دکترم بخاطر فامیل بودنش هی اصرار داره به سز و میگه باید اهل درد کشیدن طبیعی و اینا باشی و کم نیاری... من تحملم خیلی بالاست کلی هم آموزش دیدم و ورزش میکنم و کلاس میرم... میترسم آخر سر الکی الکی سزارین کنه😢😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبیعی نمیخوام میترسم شدیدا اطرافیانم هر کی سز شده خیلی از زایمانش راضیه...
طبیعی همون لحظات اما سز یه عمره بخصوص الان که ازکمربیحس میکنن دیگه بدبدتر.بعدشم میگن بعدازسز شکم کامل جمع نمیشه ب حالت اولش برنمیگرده اما طبیعی چرا.چسبندگی توسزبیشتراز طبیعیه وهزارتا چیز دیگه بهش فکرکت
مثلا چی میگن؟میزان خون هم تو سزباز بیشتره ازاونایی که طبیعی اطرافت بودن بپرس ب منم بگو تکلیفمون وبدو ...
تو همین نی نی سایت در روز کلیی تاپیک میزنن طبیعی یا سز..خیلیااا با سز موافق هستن...من به هیج عنوان طبیعی نمیخوام اما این قانون جدید اجازه انتخاب به ادم نمیده که 😔😔
طبیعی همون لحظات اما سز یه عمره بخصوص الان که ازکمربیحس میکنن دیگه بدبدتر.بعدشم میگن بعدازسز شکم کام ...
وا کی میگه شکم جمع نمیشه . من دو ماه بعد از زایمان اولم شدم مثله قبل بارداری . بدون شکم . چسبندگی و هیچ مشکلی هم نداشتم خداروشکر . کجا عوارضش یه عمره . چرا بیخود جو میدی .