2777
2789
عنوان

طبیعی یا سز

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 52 پست
چسبندگی باعث میشه خدای نکرده موقع سزارین دکتر بدلیل خونریزی زیاد مجبور به خارج کردن رحم بشه،نه چیز د ...

میدونم پگاه جان بدکترگفتم اخرش اینه که رحم دربیادگفت نه بعضی وقتا درگیری بیشترازاین حرفاس بهم گفت خطرمرگ برای مادرهست اگه دست اندازی جفت به رحم خیلی بیشتربلشه وبزنه به مثانه وروده اینقدرمنوترسوندخداازش نگذره 

وخدایی که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم پگاه جان بدکترگفتم اخرش اینه که رحم دربیادگفت نه بعضی وقتا درگیری بیشترازاین حرفاس بهم گفت خط ...

توکلت به خدا باشه،من از ترس این چیزا جرات ندارم بچه دوم بیارم،میگم همین یکی بسمه😏

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
توکلت به خدا باشه،من از ترس این چیزا جرات ندارم بچه دوم بیارم،میگم همین یکی بسمه😏

من باورت نمبشه تواین 5سال بااینهمه دردرفتم اینهمه دکتریکی این چیزارونگفت همینکه باردارشدم رفتم دکترااینجوری گفتن دیگه حال ندارم ازبس گریه کردم گفتم چه غلطی کردم نمیرم پسرم بیمادربشه

وخدایی که بشدت کافیست
من باورت نمبشه تواین 5سال بااینهمه دردرفتم اینهمه دکتریکی این چیزارونگفت همینکه باردارشدم رفتم دکترا ...

اگه تهرانی پیش حنطوش زاده برو،اگرم نه پیش دکتر خوبی برو

اره تهرانم حنطوش زاده توبرنامم هست احتمالااگه مشکلات زیادباشه سزشدن کارخودشه

مثبت فکر کن،انشاالله طوریت نمیشه و بسلامتی نی نی تو بغل بگیری

دکتری که بخادطبیعی زایمان بگیره یک روزمخصوص داره که نره مطب بعصی دکترهااینطورن دکترخواهرم زایمان وعم ...

آره اینم بخاطر همین انقد تاکید داره ک سز کنه منو