2777
2789

چون هرجا شوهرش براش کم گذاشت

افتاد وبال گردن شوهر من 

برادر دلسوز درست ولی سو استفادم حدی داره

که مادر شوهر همه جور تخریبت کنه منیکه عروسشم.     که دخترشو تو چشم کنه

هرکی باید تو چشم همسر خودش عزیز باشه

همسرش محبت نداره من باید چوبش بخورم

باید دل یه زن و شوهر باید سرد کنی که محبت نداره

اگر مادری بگو هوای خواهرت داشته باش دیگه چرا

عروستو تخریب میکنی بخاطر کم بود های دخترت

واقعا هیچکس چشم دیدن خوشحالیتو نداره

شوهر من ادم با محبتی بود دوبار جلو خواهرش

دست انداخت دور گردنم حالش بد شد که شوهر من

بی محبته مقصر منم که بی محبته؟؟؟

واقعا مقصر منم 😔😔؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دلشکسته

اخه عزیزمن 

من بد ذات نیستم بگه هوای خواهرت داشته باش اوکی قبول

اینکه از هیکل تا چهره همچی عروست تخریب کنی بخاطر دیده شدن کم بود های دخترت این انسانیت نیست؟؟

اصلا مردا  خانوادشون میبینن بخدا زناشون یادشون میره من خواهرشوهرم مدتیه خیلی باهامون رفت و آمد میکنه خودش خیلی دختر خوبیه کاریش ندارم ولی شوهرم خیلی خیلی به من بی توجه شده نمیدونم چرا خواهرشو میبینه خودشو میگیره به حدی اعصابم خورده که شیطونه میگه پای خواهرشوهرمو ببرم ولی دلم نمیاد اون کسی رو نداره شوهرم مقصره

اصلا مردا خانوادشون میبینن بخدا زناشون یادشون میره من خواهرشوهرم مدتیه خیلی باهامون رفت و آمد میکنه ...

من مادر شوهرم مقصره چون شوهر من جذب من بود

دیدی اینجور میشه حستو میفهمم از طرف متنفر میشی

بره گم بشه زنکه خود خواه خیلی دارم از دسش میترکم

جدا چرا مردای ایرانی بعد ازدواج عوض میشن  الان دختر خالم قبل ازدواج  می گفت پسره  جنتلمنه  ولی الان میگه  از خر کمتر می فهمه یارو