2777
2789
عنوان

خانومای با شخصیت سی سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست
والا توی غم‌ها هم کنار هم نیستنوقتی یکی عزیزش میمیره فامیل سرپا میرن یه سر میزنن و یه نهار میخورن ای ...

والا من بارداریم پرخطر بود ولی توی آی سیو هم رفتم غذا پختم و خریدم و خلاصه بیش از توانم گذاشتم.

چقدر راحت قضاوت میکنید آدما رو.

اکثر کسایی که کامنت گذاشتن حال بد خودشونو سر من ریختن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همینطوره.متاسفانه کسالتی بین یکی از اعضا فامیل بوجود اومد که اقوام همه کمک کردن به مدت یکسال که ...

اره از تاپیکت مشخص بود کلا فامیلی روابطتون در یه سطحه

کاره دخترخالت غلط بوده اینکه بهش گوشزدکردی هم درست بود ولی دیگه کش نده ، روابط فامیلی رو حفظ کن مثلا اگه نمیخوای مهمونیش بری حتما زنگ بزن عذر خواهی کن نمیتونی بیای

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اره از تاپیکت مشخص بود کلا فامیلی روابطتون در یه سطحهکاره دخترخالت غلط بوده اینکه بهش گوشزدکردی هم د ...

والا دوساله جشناشون رو جدا کردن نصف فامیل رو دعوت نمیکنن ولی به وقت گرفتاری هیچ کس از قلم نمیفته.ما دو سال حرمت نگه داشتیم.همه ی جامونده ها ازم تشکر کردن گفتن هیچ کس توی این دوسال جسارت نداشت این موضوع رو مطرح کنه 

والا من بارداریم پرخطر بود ولی توی آی سیو هم رفتم غذا پختم و خریدم و خلاصه بیش از توانم گذاشتم.چقدر ...

همه ی کارات هم که شد بهانه و توجیه

با خواهر مادرم رفتیم مسافرت تعارف نکردم ب کسی

فلان زمان بارداری پرخطر بود فلان کارو نکردم

بارداریم پرخطر بود مسافرت رو کنسل کردم

بچه ام ایمنیش پایینه مهمونی نرفتیم

فلان موقع سنم کم بود تولد نرفتم

تو خودتم بنا به هر علتی کاری برای کسی نکردی انتظار تعارف مسافرت داری و تو جمع ب روی طرف زدی اونم جوابت رو داده

یه غذا پختی اینقدر توقع داری؟

میبینی اینجا هم کسی بهت حق ندارد دیگه خود دانی هر رفتاری میخوای انجام بده

بله از همین چند جمله ای که گفته میشه فهمیدهمه ی کارات هم که شد بهانه و توجیهچون با خواهر مادرم رفتیم ...

با کسی که نمیشناسی اینجوری درگیری نهایتا میتونی با احترام نظرت رو بگی چرا انقدر خشم و نفرت داری؟ به فکر خودت باش دوست عزیز

بله از همین چند جمله ای که گفته میشه فهمیدهمه ی کارات هم که شد بهانه و توجیهچون با خواهر مادرم رفتیم ...

مگه اکثریت مهمن که حق بدن

امام حسین کلا ۷۲ نفر بودن سپاه یزید ۱۰ هزار نفر 

همون از طرز برداشت و تخته گاز رفتنت مشخصه که منطقت چیه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

دقیقا افرین بهت .شگرد اقازاده ها همینه هر کاری خودشون بچه هاشون  انجام بدن درسته بقیه انجام بدن گناه و اشتباهه

دقیقا افرین بهت .شگرد اقازاده ها همینه هر کاری خودشون بچه هاشون انجام بدن درسته بقیه انجام بدن گناه ...

آقازاده 😅

شکر خدا من یه تاپیک زدم شما یکم زباله های ذهنتونو بریزید روی من 😄

مگه اکثریت مهمن که حق بدنامام حسین کلا ۷۲ نفر بودن سپاه یزید ۱۰ هزار نفر همون از طرز برداشت و تخته گ ...

من بهتون درخواست دوستی میدم تاپیک هایی که در مورد حدیث دارید رو نیاز دارم مطالعه کنم