2777
2789
عنوان

خانومای با شخصیت سی سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست
به نظرم این چیزا جای گله نداره عزیزم ❤️ اصلا گله کردن انگار یجور گدایی محبته، دیگه اون محبت هم به دل ...

خودمم پشیمون شدم حقیقتا دو دستگی ما از اختلاف عقیده هامون شروع شد و واقعا به جا بود چون نه من میتونم مثل اونا رفتار کنم نه اونا مثل من.بهتر همین بود هر کسی با هم تراز خودش در معاشرت باشه.حالا کاربرا توی نظراتشون بازگو کردن ولی متاسفانه با لحنی که نباید .. 

کلا اشتباه از طرف شما بوده نیاز نبود تو گروه فامیلی بحث مسافرت رو میگفتید

مهمونی رو هم برو نهایت بدون بچه هات

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم از انگار امثال استارتر هستیداز خودشیفته بودنتون همین بس که هم مقصرید هم خودتون رو با امام حسی ...

مقایسه با امام حسین ! 

اون مثالی بود که بفهمی همیشه حق با اکثریت نیست 

اگه به قول خودت از قوه ی عقلت استفاده میکردی اینو میفهمیدی 

دفاع از استارتر مطرح نیست ، رفتارت با استارتر بسیار تعجب اوره این حجم از پافشاری برای تخریب یکی واقعا عجیبه 

به نظرم شما یه مشکلی داری همون‌که استارتر گفت حالت خوب نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خیلی هم خوبم😊شما حالت خوب نیست چون فهمیدی کارت اشتباههولی به این سوی چراغ قسم اگه بهت تعارف هم میکر ...

با هر کامنتتون بیشتر اطمینان حاصل میکنم که مشکل روانی حادی داری شما.با همه درگیری.

تاپیکای گذشته ی منو مرور میکنی دنبال اثبات حرفت به هر روشی هستی.

شما بهتره راهی پیدا کنی که روان خودت آرامش پیدا کنه من که از صحبتات لحن دوستانه ای رو ندیدم که بخام دوستانه برداشت کنم.

این حجم از دردت فقط میتونه یه دلیل داشته باشه که قابل توجیه باشه اونم اینکه خود دخترخالم باشی😅

ولی یه روز تاوان دل هایی که با زبون تندت میشکنی رو میدی.

اگر مودبانه سوال میکردی جواب خیلی از سوالاتت رو میگرفتی و متوجه دلیل سطح توقعم میشدی ولی متاسفانه با همه سر جنگ داری شما هر کسی که مخالف نظرت حرفی میزنه.

مقایسه با امام حسین ! اون مثالی بود که بفهمی همیشه حق با اکثریت نیست اگه به قول خودت از قوه ی عقلت ا ...

متاسفم که بخاطر حمایت از من مورد هجمه ایشون قرار گرفتید.

برای خودمم شوکه کنندست این خشونت و حمله ای که بهم شد 😅

خب اگه بگم حرف شما بچگانه و پر از دسیسه بود ناراحت نمیشی؟ عزیز من تو یه مهمونی یه تعارفی زده دیگه این همه شلوغ کاری و بل بشو چی بود راه انداختی 

اونم در جوابت درست گفته 

حرفت طلبکاری بودهچه ربطی داره آدم مگه با کل فامیل صمیمیهتو فامیل با یه عده راحته حتی از یه عده بدش م ...

حالا اون به کنار اون بنده خدا همین اخلاقای استارتر دید دوست نداشت باهاش بره سفر وای به حال رفتنش چقدر بهش بد می‌گذشت اگه میرفت 

خب اگه بگم حرف شما بچگانه و پر از دسیسه بود ناراحت نمیشی؟ عزیز من تو یه مهمونی یه تعارفی زده دیگه ای ...

ناراحت نمیشم چون من توی تاپیکم کامل توضیح ندادم.ما یک ساله که همگی توی دغدغه ی بزرگی کمک حال بودیم ولی جمعای شادی و مسافرت رو یه عده جدا کردن به این دلیل که نصف اقوام اهل مشروب و پارتی بودن و مابقی نبودن.این گلگی از طرف نصف فامیل مقید مطرح بود که چرا مایی که از بچگی کنار هم بودیم به یکباره کنار گذاشته شدیم .بعد از مرگ عزیزمون ما ماهها سر مزار و یاد بودی به صرف شام کنار هم بودیم.همه از نظر روحی خسته بودیم.و دوباره بحث سفر به مشهد که شد ما کنار گذاشته شدیم.حرفمون این بود ما به درد جمعای شادی و پارتی شما نمیخوردیم برای مشهد هم باید نادیده گرفته میشدیم؟

و اینکه قول و قراراشون رو توی گروه خودمونیشون گذاشته بودن ولی برای مضحکه ی ما یه دفعه توی گروه فامیلی بحث تاریخ رفت و برگشت رو مطرح کردن.

از نظر من رفتارشون غیر انسانی و بچه گانه بود که بخان ما رو مطلع کنن که ما داریم میریم ولی شما در جریان نیستید

تخریب نیست واقعیته ،هرکسی واقعیت رو بگه ناراحت میشین؟همه باید موافق شما باشن؟این خودشم از علایم خودش ...

بازم خوبه من به عیوبم آگاهم شما که از هر عیبی مبرایی شکر خدا 🙂 خوشحالم براتون انقدر کامل و بی نقص

تخریب نیست واقعیته ،هرکسی واقعیت رو بگه ناراحت میشین؟همه باید موافق شما باشن؟این خودشم از علایم خودش ...

استارتر میگه ما فامیلامون روابطمون باهم در یک سطحه

یعنی همه چیزمون باهمه ، تو‌غمها کنار هم‌ بودیم تو سفر باهم‌وعده‌ میذاشتیم ، همه باهم 

دخترخالش موقعیتش جوری بود که میتونست با فامیل بره سفر و‌اومد گلچین کرد و به یه سری گفت و‌به یه سری دیگه نگفت ، یعنی تبعیض قائل شد 

و استارتر بهش اعتراض کرد 

اگه این اعتراض رو بجا نمیدونی پس مغزت قفله و‌بحثی نمیمونه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
مشکل روانی که قطعا شما دارینجالبه همه بهت یادآوری کردن بازم حرف خودتو میزنی و از موضعت کوتاه نمیایبا ...

خداقوت یه روز وقت گذاشتی منو تخریب کنی بدون اینکه چیزی دستت رو بگیره.به همین راحتی روزت رو خراب کردی🙂 برو بخاب من آرامش دارم چون میدونم قیامت نزدیکه و هیچ بدی بی جواب نمیمونه

عزیزم‌ من تاپیک و تمام کامنتا رو خوندم از دید خودم یکی یکی موضوعات رو بررسی میکنم و دیدگاهم رو میگم 🙂

اینکه خداقوت بهت که دوقلو داری واقعا نگهداری ازشون سخته و اینکه فرمودی یه کوچولوی دیگه هم داری و درواقع مادر حسابی شلوغی هستی🥰 و بله قابل قبوله که سفر شما با وجود افراد درجه یک مثل خواهر و مادرتون صورت گرفته چرا که مسئولیت سنگین شما اجازه ی سفر با افراد بیشتر رو فراهم نمیکرده براتون 

و دوم اینکه با وجود تمام خستگیات و دست تنها بودنت دغدغه ی اتحاد فامیل رو داری و حتی توی بارداریت در حد توانت برای اقوام توان گذاشتی قابل ستایشه 👏

متوجه شدم یکی از دوستان به کنایه از نمک نشناس بودنتون صحبت میکنه و شکایتتون از خواهراتون .. ناخواسته سمت تاپیکاتون رفتم و در کامنتا متوجه شدم که به ناچار در شرایطی گیر افتادید که نیاز به همراهی و همدلی داشتید و فشار میزبانی و گاها بی مراعاتی ناخواسته ی افراد مهمانی که قصد همراهیتون رو داشتن شما رو آزرده کرده 🤷‍♀️

خواستم بگم دوست عزیزم شما نمک نشناس نیستید به قول دوستمون فقط خسته بودید و دیگران درک شرایط شما رو نداشتن و ناخواسته شما رو تحت فشار گذاشتن پس خودتون رو ملامت نکنید و با خودتون مهربون باشید 🌹

و موضوع دیگه 

کمک شما به خواهراتون در بچه داری بسیار دلسوزانه و قابل تقدیر هست و توقعتون به جا چون اشاره کردید که برای کودکان خواهرتون حکم مادر رو دارید و بسیاری از زحماتشون روی دوش شما و همسرتون بوده و هست.این نشونه ی اجتماعی بودن و احترام به حفظ روابط خانوادگی هست پیشنهادم اینه به صورت شفاف سطح توقعاتتون رو از خواهراتون مطرح کنید مثلا آبجی امکانش هست امروز دو ساعت کوچولوهام رو نگه داری که من کمی تجدید قوا کنم🌱 

و موضوع اصلی گلگی از دختر خالتون .. بله در واقع پایه ی روابط سالم در همبستگی در شرایط خوش و ناخوشی زندگی شکل میگیره و اگر شما فقط در شرایط سخت دیده بشید مطمئنا حس دلخوری و دلشکستگی بوجود میاره و چه خوب که این موضوع مطرح شد.از دیدگاه من مشکلات وقتی رو در رو مطرح میشن روی بعد شفافیت روابط موثره پس شما کار درستی کردی و به قول اقوام هم فکرتون جسارت به خرج دادید که دغدغه ی تفرقه نیفتادن بین فامیل رو به صورت علنی و بی پرده بیان کردید👏👏👏

چیزی که من مشاهده و برداشت کردم اینه که شاید این دورهمی و دعوت قبول اشتباه دخترخالتون و سعی در بازسازی روابط باشه پس حتما به این مهمونی برید و گرم و صمیمی رفتار کنید چون ایشونم برای حرف شما ارزش قائل شدن و زحمت میزبانی رو کشیدن 🤍

و حرف آخر اینکه بچه های دوقلو در معرض مریضی های زیادی هستن عزیزم نگرانیت قابل درک هست.اگر فضا بزرگ هست با فاصله از جمع باشید و از دیگران خواهش کنید بچه ها رو بغل نگیرن در هر صورت شما که تا ابد خونه نیستید این مهمانی نه مهمانی یا گردشی پیش میاد ممکنه دور از جون کوچولوها مریض بشن.پس فرصت این دورهمی فامیلی رو از خودت و خانوادت نگیر 😊😊

دست آخر ایراد کارتون رو میگم که چون دغدغه و شرایط رو به صورت جامع توضیح ندادید شاید کاربران دید نادرستی نسبت به شما پیدا کردن.بازم هر کسی دیدگاهی داره و من نظر شخصی خودم رو گفتم 🙂

موفق باشی مادر قوی 🌹

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
عزیزم‌ من تاپیک و تمام کامنتا رو خوندم از دید خودم یکی یکی موضوعات رو بررسی میکنم و دیدگاهم رو میگم ...

ممنونم از دقت و درکتون من واقعا نیاز به تایید نداشتم اگر انتقاد نرم و سازنده هم میشد می پذیرفتم🙂

ممنونم از دقت و درکتون من واقعا نیاز به تایید نداشتم اگر انتقاد نرم و سازنده هم میشد می پذیرفتم🙂

جای تاسفه ما انسان ها به جای اینکه دردی از هم کم کنیم اسباب رنجش هم رو فراهم میکنیم 🤷‍♀️

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ