2777
2789
عنوان

خانومای با شخصیت سی سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست
ببخشید اما دلش خاسته با اونایی که بهش خوش میگذره بره سفر.‌برا چی باید به همه تعارف کنه؟‌راست گفته شم ...

خودشیفته ها هرکاری خودشون انجام بدن درسته اما همون کارو بقیه انجام بدن گرگ میشن 

اگه بده برای همه بده 

اگه خوبه برای همه خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایستارتر گلگی ادم رو سر کوچیک میکنه. اشتباه کردی شان خودت رو پایین اوردی.

گلگی زمانی خوبه که استارتر هم مشهد رفت اون فامیل و میبرد 

همچی دوطرفه 

سواستفاده گرها یطرفه گلگی دارن 

نباید به روی خودت میاوردی عزیزم  چه بخوایم چه نخواهیم بعضیا دوستمون دارن و باهامون راحتن بعضیا هم متاسفانه نه

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
گلگی زمانی خوبه که استارتر هم مشهد رفت اون فامیل و میبرد همچی دوطرفه سواستفاده گرها یطرفه گلگی دارن

دقیقا اگه موقع مشهد رفتن به اون خانم تعارف کرده بود می‌تونست ازش توقع داشته باشه که اونم تعارف کنه

هرچند اون موقع هم نباید به زبون می اورد

اونم مطمینن قصدش بردن فامیل به مشهد نبود یه تعارف الکی از روی ادب زده 

روابط فامیلیتون چطوره که از اینکه به یه عده گفت ناراحت شدی؟  

اگه فامیلا با هم در ارتباطین وهمه در یه سطح باهم رابطه دارین و همه چیزتون همش با همه ، پس کارش غلط بوده که گلچین کرده

مهمونی هم هرجور راحتی اگه برا بچه هات خوب نیست نرو

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

به نظر من که شما مقصرتر بودی توی این جریان

قرار نیست یکی با کل فامیل انقدر دوست و صمیمی باشه که بخواد باهاشون بره مسافرت و اینکه ما توی غمها کنار همیم بر اساس خاصیت ایرانی بودنمون هست و اجبارمون نکردن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
به نظر من که شما مقصرتر بودی توی این جریانقرار نیست یکی با کل فامیل انقدر دوست و صمیمی باشه که بخواد ...

والا توی غم‌ها هم کنار هم نیستن

وقتی یکی عزیزش میمیره فامیل سرپا میرن یه سر میزنن و یه نهار میخورن این که نشد تو غم‌ها کنار هم بودن بعدا هم بخوان منت بذارن سر طرف که تو غم‌ها کنارت بودیم،این حداقل ترین اساس معاشرته

وقتی میشه گفت تو غم‌ها کنار همن که مثلاً یکی چک و بدهی داشته باشه فامیل جمع بشن چکش رو پاس کنن و امثال این

والا توی غم‌ها هم کنار هم نیستنوقتی یکی عزیزش میمیره فامیل سرپا میرن یه سر میزنن و یه نهار میخورن ای ...

حالا فرض کنیم استارتر و فامیلاش این جوری تو غمها کنار هم هستن چون منتشو سر دخترخالهه گذاشته

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
حالا فرض کنیم استارتر و فامیلاش این جوری تو غمها کنار هم هستن چون منتشو سر دخترخالهه گذاشته

درسته البته بعید می‌دونم

استارتر که یه سر تولد بچه ی طرف نرفته با این حال توقع داره  در این حد برای طرف مرام گذاشته باشه

روابط فامیلیتون چطوره که از اینکه به یه عده گفت ناراحت شدی؟ اگه فامیلا با هم در ارتباطین وهمه در یه ...

بله همینطوره.

متاسفانه کسالتی بین یکی از اعضا فامیل بوجود اومد که اقوام همه کمک کردن به مدت یکسال که روپا بشه و فوت شد متاسفانه.و این مسافرت یه جورایی جنبه ی اینو داشت که خستگی از تن همه در بره و یکم غبار غم از دلشون بره.

من دوقلو دارم به همین خاطر زحمت بودم برای فامیل و ترجیه دادم تنهایی سفر کنم وگرنه قبل بیماری همه اکی داده بودن که میان  همراهم ولی من بارداریم پرخطر شد و مسافرت کلا کنسل شد