2777
2789
عنوان

سلام خانم پرروها میان

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 48 پست

فقط باید به این باور برسی که هیچکس بالاتر از تو نیست یه آدم عادیه شایدم هم کمتر مگه کیه بخای از جواب دادن بش به خودت بلرزی (منظورم تکبر نیست) 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید جوری از حقت دفاع کنی که شخص سمی و بیشعور دفعه بعدی جرات نکنه با اعصاب و روانت بازی کنه یا ب شخص ...

خواهرشوهرم تو ۶ماه عقد تا تونست تازونوند هی قهر هی دعوا

۲ ۳سال بعد ازدواجمون ی بار ک بند روی صورتش میانداختم بهم گعت داری تلافی میکنی ارومتر. چن بار این جمله رو تکرار کرد

اخرش گفتم میخواستی خوبی کنی تا تلافی خوبی تو کنم😏 لال شد

بعدش گفت من حرفام از روی دلسوزی تو دلم گفتم اره جون ننه ات دخالت اسمش عوص شده شده دلسوزی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من نمیتونم فک کنم اون لحظه اگر خیلی عصبانیم کرده باشه یا فحش میدم که آخرم‌دعوا میشه کتک کتک🤣🤣اما ب ...

مادرشوهرمم قبل پسردار شدنم تو جمع ۲ ۳بار گفته بود چیه ۳تازن (منو ۲تادخترام) سر پسرم افتادید. منم گفتم اره والا بیچاره دامادت از دست دخترت چی میکشه. اونم ۲تا دختر داشت

پدرشوهرم باد کرد با غصب گفت ی وقت کم نیاری. گفتم نه چرا بیارم چیزی گفت منم چیزی تحویلش دادم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خواهرشوهرم تو ۶ماه عقد تا تونست تازونوند هی قهر هی دعوا۲ ۳سال بعد ازدواجمون ی بار ک بند روی صورتش می ...

مقصر خودتی اگه از کسی خوشت نمیاد یا در حقت بدی کرده دلیلی نداره براش کاری انجام بدی یا ارتباطتتو شکل گذشته ادامه بدی

یکم کتاب بخون .مسائل اجتماعی و سیاسیو دنبال کن . از حالت تعریف کردنت مشخص کمی خاله زنکی 

مادرشوهرمم قبل پسردار شدنم تو جمع ۲ ۳بار گفته بود چیه ۳تازن (منو ۲تادخترام) سر پسرم افتادید. منم گفت ...

سعی کن مطالعه داشته باشی حتما مسائل اجتماعی و سیاسی و دنبال کن از اخبار روز خبر داشته باش 🌺

مقصر خودتی اگه از کسی خوشت نمیاد یا در حقت بدی کرده دلیلی نداره براش کاری انجام بدی یا ارتباطتتو شکل ...

میشه خاله زنک رو برام تعریف کنید؟

وقتی طرفت بهت بدی کرده بیام تعریفش رو کنم؟ ایا میشه ب طور کل قطع رابطه کرد ؟؟؟ اونوقت باید از هر کسی ک زخم زبونی  میشنوی در رو ببندی رو همه تک و تنها بمونی. 

یا متاهل نیستید یا همه رو کنار گذاشتید. 

همه متاهل ها ۱۰۰ درصد از خانواده همسر نیش و کنایه شنیدن من اگه خاله زنک باشم باید انقد کش بدم ک رابطه رو تبدیل کنم ب قهر ی بار خواهرشوهرم گفت منم جوابش رو دادم و برا همیشه ساکت شد.۱۰سال رفت و امدم رو دارم حرفم رو هم ب وقتش میزنم و از خودم دفاع میکنم

خوب جوابشو دادی خب چی تحولی دادی؟

متوجه نشدم؟؟. گفتم اگه قراره اویزون بودن منو دخترام سر پسرت،پس ب زندگی دخترت هم نگاهی بنداز ک اویزون دامادتن. چون جلوی مادرشوهر دخترش بهم گفت

میشه خاله زنک رو برام تعریف کنید؟وقتی طرفت بهت بدی کرده بیام تعریفش رو کنم؟ ایا میشه ب طور کل قطع را ...

با کسیکه ارزش کارتو نمیدونه سرسنگین‌شو 

و تصورت از اینکه پسر دار شدی رفتارشون تغییر کردو ... میگم 

مثلا مادرشوهرتو بگه خونه مادرت نرو چی میگی

چطو دخترای شما پیشت میان همش شما واس بچه هات عزیزین مادر من عزیز نیست تازه شما چارتا داری مادر من یکی به شما چه اصن بیا قاطی کردم جمع کن حالا🤣🤣