2777
2789
عنوان

سلام خانم پرروها میان

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 48 پست
ن تو سری خور نیستم خدانکنه برعکس ن پررو بودن مگه بده یا توسری خور بودن از نظر من اصلا چیز خوبی نیست ...

چرا فکر میکنی اجازه ندی کسی حقتو بخوره ادم بدی میشی این چه تفکریه 😅

مشکل بیشتر زنا اینه فکر میکنن اگه اجازه بدن دیگران مخصوصا مردا حقشونو بخورن ادم خوبی میشن

و برعکس اگه حق خواه باشن و‌حقشونو بخوان ادم بدی 

اینطور نیست همه ادمای دنیا از حقشونو دفاع میکنن و اصلا احساس بدی ندارن

منم خیلی دوس دارم ایمجوری باشم ولی حقیقتا طرف مقابلی که اینجور رفتار میکنه انقدر حقیر و بدبخته که ار ...

جلوی افراد سواستفاده گر و ظالم نباید منفعل رفتار کنید هم گشتاختر میشن هم تعدادشون در جامعه بیشتر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا وقتی یکی چیزی بهت گفت تو میخوای یچیزی بگی ولی می‌ترسی یا خونسرد نیستی بگو خب من این حرفو میزنم ...

جواب های هوی است 

وقتی کسی شروع کننده توهین و بیشعوریه باید جلوش وایسید 

چرا فکر میکنی اجازه ندی کسی حقتو بخوره ادم بدی میشی این چه تفکریه 😅مشکل بیشتر زنا اینه فکر میکنن اگ ...

نه عزیز من همچین فکری نمیکنم قربونت برم بالام گفتم منظورمو کلا بد متوجه شدین شما عیبی نداره

چرا فکر میکنی اجازه ندی کسی حقتو بخوره ادم بدی میشی این چه تفکریه 😅مشکل بیشتر زنا اینه فکر میکنن اگ ...

اتفاقا ادمی ام که اصلا زور تو کتم نمیره منظورم اینه درست نمیتونم حقمو بگیرم یا سکوت میکنم لحظه بی احترامی و حرف و متلک یا بعدش میتوپم به طرف که من میشم ادم بده و اون ادم خوبه متوجه شدین؟

من فکر نمیکنم ولی ببین تصور کن یکی بهت متلکی میپرونه خو اونلحظه جوابش نمیدی بعد میری با خودت فک میکنی و سنگین برخورد میکنی باهاش یا یوقت دیگه جبران میکنی حرف اون وقتشو بعد همه واکنش شما رو میبینن کسی عمل اونا رو ندیده که اینجا شما میشی بده متوجه شدین منظورمو

اتفاقا ادمی ام که اصلا زور تو کتم نمیره منظورم اینه درست نمیتونم حقمو بگیرم یا سکوت میکنم لحظه بی اح ...

ببین از حقت دفاع کن برات مهم نباشه بقیه چی میگن 

بعضیا میدونن حق با توست ولی از لجت خودشونو میزنن به اون راه 

پس حرف ادما برات مهمممم نباشه 🌺

من فکر نمیکنم ولی ببین تصور کن یکی بهت متلکی میپرونه خو اونلحظه جوابش نمیدی بعد میری با خودت فک میکن ...

نود درصد مواقع همون موقع حرف طرفو بهش برمیگردونم 

خودخوری باعث وسواس فکری و‌هزار تا مریضی جسمی و روحی میشه .

اون شخص شروع کننده بوده نه من

ببین اگه طرفت موذی باشه و بفهمه بخاطر شخصیتت سکوت میکنی نقطه ضعفتو پیدا میکنه هر بار با سادیسمش ازارت روحی و‌روانیت  میده

من کسی بخاد اذیتم کنه یا حرفی بزنه که معلومه میعاد عصبانیم کنه اصلن جواب نمی‌دم بالافاصله خطش میزنم اصلن دهنم بازنمیشع مثل خودش پرو بی تربیت باشم ولی یجایی تلافیشو سرش درمیارم دهنش باز بمونه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
نود درصد مواقع همون موقع حرف طرفو بهش برمیگردونم خودخوری باعث وسواس فکری و‌هزار تا مریضی جسمی و روحی ...

من مدلم اصلن اینجوری نیست نمیدونم چرا اون لحظه سکوت میکنم ولی یجایی ازخجالتش درمیام حتی شده سالها بگذره البته اینجوری خیلی اذیت میشم ولی دست خودم نیست 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من مدلم اصلن اینجوری نیست نمیدونم چرا اون لحظه سکوت میکنم ولی یجایی ازخجالتش درمیام حتی شده سالها بگ ...

سالها رفتار ادم سمی و تو ذهنت نگه میداری؟ ببخشید چه بیکاری 

همون موقع حقتو بگیر خودت از شر فکرو خیال نجات بده 

اگه طرفت خیلی عوضی و ظالم بود و زورت نرسید بزارش برای سالهای بعد

قضاوت بقیه برات مهم نباشه 

سالها رفتار ادم سمی و تو ذهنت نگه میداری؟ ببخشید چه بیکاری همون موقع حقتو بگیر خودت از شر فکرو خیال ...

واقعن موهام سفید شده کلن درگیرم میکنن ولی دست خودم نیست دیکه