2777
2789
عنوان

بنظرتون سقطش میکردم حالم الان بهتر نبود 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 252 پست
از کجا مطمئنی علایمم که مث دخترامه

خب دیگه نزدیک ان تی هست اون احتمالا جنسیت رو میگه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت توان نداشتی خدا بهت نمی‌داد و باید بیشتر مراقبت میکردی عزیزم نمیشه که یکی دیگه رو بکشی و جو ...

گفتم که سهل انگاری کردم باورت میشه برا دوتا بارداری قبلم چقد زیر نظر دکتر بودم تا باردار شدم

عزیزم همه روش ها ریسک دارن هیچ روش جلوگیری صد در صد نیست

چون سنشون رفته بالا میتونستم برن لوله هاشونو ببندن تا دیگه باردار نشن 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
دوتا دختر دارم خودم سنم ۳۸ساله با انواع بیماری ها واقعا فکر میکنم توان ندارم برا بچه داری

بنظرم ببین اگر کسی بچه دار نمیشه و آرزوی بچه داره بده به اون و بهش بگو عین چشمهاش مراقب بچه باشن، دختر عموی  من بچه دار نمیشد یکی که شوهرش زمانیکه زن حامله بود، فوت شده بود، بچه رو داد به اینا، الان دخترش ۲۰ سال شه و زندگی خوبی دارن البته دختره نمیدونه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
امروز میخوام یه سکانس از نماز خوندن مادرانه براتون بگم.😌😁خیلی شیک و مجلسی وضو می‌گیرم و جانماز پهن ...

به نظرت الان کسی با این کارت ترغیب میشه به نماز خوندن یا مثلاً کار خوبی کردی تو تاپیک یه نفر دیگه شروع کردی به داستان گفتن 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

همین اخری میشه عصای دستت

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

عزیزم می فهممولی خیلی ها همین بچه ای که نمی خواستند رو خدا چنان مهری به دلشون انداخته. الان که وقت ک ...

ببخشید اسم کاربریتون معنی خاصی داره آخه اسم یه رستوران توی شمال هم بود

عزیزم خودت بهتر می‌تونی تصمیم بگیری درمورد زندگیت ..این چیزا رو نمیشه به اشتراک گذاشت و نظرخواهی کرد ...

واقعا همین طوره دلم به حال بچم میسوزه اصلا حسی بهش ندارم همش میگم کاش هفته ۶مینداختمش میترسم فردا که دنیا اومد نتونم بهش محبت کنم

بنظرم ببین اگر کسی بچه دار نمیشه و آرزوی بچه داره بده به اون و بهش بگو عین چشمهاش مراقب بچه باشن، دخ ...

خدایی این چه حرفاییه که میزنین 

دوتا دختر دارم خودم سنم ۳۸ساله با انواع بیماری ها واقعا فکر میکنم توان ندارم برا بچه داری

اگع بیماری دارید ک باعث میشه با بارداری در حق دخترات کم کاری ایحاد بشه، بارداری درست نیست

ببخشید روش جلوگیری چی بوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.