سلام دوستان میدونم خیلی تاپیک زدم در این مورد یه بار دیگه راهنمایم کنید نمی دونم چرا دوست دارم یکی دلداریم بده من یک ماه پیش فهمیدم ناخواسته باردارم (خاک تو سرم) واقعا خیلی احساس بی عرضه گی میکنم رفتم سونو و آزمایش دکتر گفت ۶هفته ای بچه نبض هم داره قصدم واقعا سقط بود دارو هم گیرم اومد ولی وقتی دکتر گفت نبض داره چون توی ماه صفر هم بود ترسیدم گفتم سقط نمیکنم الان از اون روز تا الان افسردگی خیییلی شدید گرفتم جو خونمون به هم ریخته هممون افسرده شدیم چند روزه همیش میگم کاش همون روز اول سقط میکردم الان راحت شده بودم (میدونم خیلی ناشکری میکنم) ولی واقعا دست خودم نیست دیروز زد به سرم گفتم میرم سقط میکنم الان هفته ده تموم شده رفته ۱۱از امروز رفتم دکتر دکتر گفت نمیشه چون بچه دبگه کامله رفتم روانپزشک داروی افسردگی گرفتم اومدم استفاده هم کردم ولی اصلا فایده نداره حتی فکر خودکشی هم میاد برام خدا منو لعنت کنه چرا همون هفته ۶خودمو راحت نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوتا دختر دارم خودم سنم ۳۸ساله با انواع بیماری ها واقعا فکر میکنم توان ندارم برا بچه داری
بنظرم ببین اگر کسی بچه دار نمیشه و آرزوی بچه داره بده به اون و بهش بگو عین چشمهاش مراقب بچه باشن، دختر عموی من بچه دار نمیشد یکی که شوهرش زمانیکه زن حامله بود، فوت شده بود، بچه رو داد به اینا، الان دخترش ۲۰ سال شه و زندگی خوبی دارن البته دختره نمیدونه
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست