2777
2789
عنوان

بنظرتون سقطش میکردم حالم الان بهتر نبود 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 252 پست

چجوری ب خودکشی فک مبکنی؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا میخوای چکار کنی چرت و پرت چرا میگید عادت کردید؟خب تو که میخوای خودکشی کنی همون سقط که راحت تره اقلا دوتا بچه دیگه رو بدبخت نمیکنی 

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

به نظرت الان کسی با این کارت ترغیب میشه به نماز خوندن یا مثلاً کار خوبی کردی تو تاپیک یه نفر دیگه شر ...

هه الان این متن داشت از شیرینی بچه میگفت شما یا نخوندی یا نمیفهمی

و کاملا با این تاپیک همخونی داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ثابت کرده که اونایی که ناخواسته میان و مادر نفرت داره اول راه و هزار راه برای نابودیش داره که سقطش کنه 

اون بچه از همه کس براش عزیزتر میشه و .....

🤴👸.دلشاد هستم 

به سلامتی عزیزم ، این حس به خاطر اینکه شما امادگیشو رو نداشتین طبیعیع 

فرزندی که خدا خواسته و بهتون داده پر از خیر و برکته ، این خیر رو از خدا بپذیر و به بعدش فکر نکن چون خدا خودش صبر و تحملت رو بالا میبره

قدمش براتون پر برکت باشه

دنیا که اومد به این روزا و حال میخندی نگران نباش

سقط خیلی خیلی بده چه کسایی اطرافیان سقط کرد حتی 5 هفتگی و مشکلات و دردسرایی که تو زندگیشون براشون پیش نیومد ، پس به سقط فکر نکن و حال دلت رو به خدا بسپار

هه الان این متن داشت از شیرینی بچه میگفت شما یا نخوندی یا نمیفهمیو کاملا با این تاپیک همخونی داشت

ببین اصلاً کارت درست نبود شروع کردی به داستان گفتن توی تاپیک یه نفر دیگه حالا هرجوری که دوست داری خودتو قانع کن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

چرا جلوگیری نکردی که الان توی این وضعیت نباشی ،برو مشاوره تا افسردگیت درست بشه تا بتونی تصمیم عقلانی ...

جلوگیری طبیعی داشتم بعضی وقتا هم کاندوم چون میگرن دارم نمیتونم قرص بخورم

دوتا دختر

عزیزم منم هم سن تو هستمم گلم ۳۸ سال هنوز سنی نیست افسردگی نیست تغییر هورمون هست چرا میخای اون طفل معصوم رو سقط کنی  ببین خداوند متعال اگر توی همون روز بهت اجازه نداد سقط کنی حتما دلیلی داشته پس دیگه بفکرش نباش دیگه و بارها و بارها تکرار کن الهی شکرت خدایا این بچه رو به تو سپردم خودم تلاش می‌کنم ولی خدایا برکتش رو روزیش رو  سلامتیش رو از تو خواستارم انشا الله یه ناخواسته شیرین بشه یه گل پسر که عصای دستتون بشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم