2777
2789
عنوان

بنظرتون سقطش میکردم حالم الان بهتر نبود 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 252 پست

ناشکری نکن منم عین خودت ۲۰ روز بعد از عروسیم باردار شدم ناخواسته هی گریه و اخم و تخم که چرا باردار شدم 

بچه رو چند بار خاستم بندازم نتونستم و نشد حالا ب هر دلیلی الان که دنیا اومد ۶ روزشه زردی گرفتش ۳۷ شد زردیش زده ب مغز و اعصابش تشنج میکنه هر چند ساعت حمله میاد سرش تکون تکون میخوره 

از ۳ روز پیش تو کماس تا الان نابود شدم تو این چند روز 

افسوس میخورم که کاش ناشکری نمیکردم ایکاش 

خدا منو لعنت کنه که اینجوری کردم بچم دارع از دستم میره و هیچکاری نمیتونم کنم😭

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
ناشکری نکن منم عین خودت ۲۰ روز بعد از عروسیم باردار شدم ناخواسته هی گریه و اخم و تخم که چرا باردار ش ...

وای عزیزم پناه بر خدا انشالله خدا کمکت کنه شما که بچه اولت بود نیاید ناراحتی میکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم دکتر روانپزشکدگفت خانم بچه الان کامله نمیشه سقط کرد

اگه ۵ هفته ام میرفتی همینو میگفت کلا نمیاد دکتر بهت بگه سقط کن من تو شرایط مشابه ام از همون اول نمیخواستم‌بدون برنامه ریزی بود اینقدر این دکترا گولم زدن الان ۵ ماه ام و مصمم تر از همیشه برای سقط یا حتی خودکشی ادم حالش رفته رفته بدترم میشه بنظرم 

خودم چی که الان دارم از پا درمیام

خدا شاهده خانمی می گفت دیسک داشتم (شدید) انقدر داغون بودم سومیو باردار شد خیلیم ناراحت شده بود 

ولی میگفت اصلا اون کمر درد و دیسک و اینا اصلا اذیتم نکرد و بااینکه سزارین بود میگفت همون روزای اول بلند  شدم کارامو انجام دادم

این سوپرایز خداست

انقدر خدا خواسته ها معجزه باخودشون میارن که نگو ..

انقدر عزیز می شن ..دیدم دور و اطرافم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ناشکری نکن منم عین خودت ۲۰ روز بعد از عروسیم باردار شدم ناخواسته هی گریه و اخم و تخم که چرا باردار ش ...

عزیزم شروع کن حدیث کسا رو خوندن

خدا هممونو ببخشه 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

همتون صوتهای استاد شجاعی رو گوش بدید

چقدر بعضیامون (از جمله خودم)نا امیدیم و دیدمون به همه چی بده

گوش بدید دیدتون راجع به همه چیز دنیا عوض شه

به نظر خودم تو این زمونه یه بچه کافیه بخدا با این شرایط

سه تا از دوستام (اطرافیان) فرزند سوم شون بدنیا اومده(بجز یکی شون) اون دو نفر دیگه ناخواسته بوده.(خیلی ها مشابه شرایط شما رو دارن).

شرایط کشور اینطور نمی مونه.همه مون میدونیم.این شرایط موقته و انشالله روزهای خوبم میان.

میدونم پذیرش فرزند سوم سخته ولی کاریه که شده.بنظرم بهترین کار رو کردی که سقط ش نکردی.

خدا بهت توان میده و بزرگش میکنی.همین اخری از همه واست عزیزتر میشه.

چقد شما بدون ایکنه اطلاعات داشته باشی میخوای بگی من یه چی بلدم من دیروز رفتم بهداشت گغتم نامه میخوام ...

اگه بری روانپزشک وزیرمیزی بدی بهت نامه میده که بارداری وزایمان برات  مشکل سازه وباسزارین سوم هم میتونی لوله هاتو ببندی ولی باید تو نامه ذکر بشه که تو بارداری افسردگی وافکار خودکشی خدایی نکرده داری بعد میفرستن دادگاه تایید میکنه و لوله هاتو موقع زایمان میبندی

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم