2777
2789
عنوان

کلی خرید کردیم مهمونا نموندن

342 بازدید | 25 پست

حتی چیزایی که لازم نداشتیم بحاطر اونا خریدیم چون گفتن نزدیک دوهفته میمونن اما ورق برگشت و فقط شام موندن....

از یه طرف خوشحالم چون خانواده شوهرم بودن از خدام بود نمونن اما از طرفیم ناراحتم چون پول قرض گرفتیم برا خرید دستمون کلا خالی بود... الان با اینهمه موادغذایی ک تو یخچاله چیکار کنم همش خراب میشه هووووف

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فریز کن که خراب نشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
چی خریدی

یه عالمه سبزیجات

ترشی انواع سس!!! انواع مربا و فلان و فلان

ما خودمون بیشتر چیزایی ک گرفتیم اصلا نمیخوریم دوس ندارم اما بخاطر اونا چون زیاد میموندن و ۱۸ نفر بودن گرفتیم

اونایی که زودتر خراب میشن رو بذار تو اولویت و بخورید اونایی هم که قابل فریز کردن هستن فریز کن ....

اگر هم خییییلی زیادن و واقعا نمی‌تونید بخورید و میدونید چند روز دیگه خراب میشه چندتا بسته بندی کوچیک کنید بدید به کسایی که میدونید نیازمند هستن.  

اگه آشنا یا همسایه داری که راحتین با هم ببین اگه میخوام شرایط رو بگو بفروش بهشون

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

گرون ها رو برو پسشون بده ،،،،،،،،،، اگه قبول کننجای نزدیک خریدین؟

جای تزدیکه اما قبول نمیکنن که 

یه عالمه سبزیجاتترشی انواع سس!!! انواع مربا و فلان و فلانما خودمون بیشتر چیزایی ک گرفتیم اصلا نمیخور ...

خدا بهت رحم کرده۱۸ نفر دو هفته کی حوصله دازه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست