2777
2789
عنوان

تازه کم کم دارم میفهمم چکار کرده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 124 پست
آهان. دمت گرم واقعا خوشحال شدم. هم ازش متنفری هم حق طلاق داری. زودتر تمومش کن و اصلا محلش نده حتی یه ...

مرسی عزیزدلم، آره با وجود حق طلاق و مهریه سنگین بازم چنین حماقتی کرد، نمیفهمم چرا؟؟تمامش میکنم یه لحظه هم نمیخوام اسم خائنش تو شناسنامم باشه..ولی حال خودم بده خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم،خیلی پیگیر... نمیمونم ولی درد دارم خیلی

درد و بلات بخوره تو سر خودش و پدر و مادرش که اینجوری تربیتش کردن. تو چیزی از دست ندادی. خوشحال باش که قبل بچه دار شدن شناختیش. اون عوضی تو رو از دست داده

آره چرا نشه. فعلا حق داری به همه بدبین باشی باید به خودت فرصت بدی ، یه مقدار کارای حقوقیتو شروع کن ب ...

آره باید کارهای حقوقی درست بشه چون کلی وام براش گرفنم و ضامن شدم.. امیدورام زود خوب بشم تا دوباره به زندگی برگردم..من قبل اومدنش تو زندگیم خیلی موفق بودم ...

آره دیگه دوستش ندارم ولی باورم نمیشه کارش، نمیتونم قبول کنم این کارو باهام کرد

حق داری گلم. به خاطر قلب پاکته. من چیزایی تو جامعه دیدم که فهمیدم هیچ کاری از هیچ کس بعید نیس. واسه همین همیشه آدم باید برا همه چی آماده باشه و فقط زیر سایه ی خدا شاد باشه. چون فقط خدا تو همه ی همه ی شرایط قابل اعتماده. آدما همشون یه قیمتی دارن و اگه تا الان گاف ندادن برا اینه که هنوز تو شرایطی قرار نگرفتن که عیارشون مشخص بشه.

درد و بلات بخوره تو سر خودش و پدر و مادرش که اینجوری تربیتش کردن. تو چیزی از دست ندادی. خوشحال باش ک ...

مرسی عزیزم، اتفاقا سالها خانوادش هم اذیتم کردن...خداروشکر واقعا اگه بچه داشتم خیلی سخت‌تر بود 

مرسی عزیزدلم، آره با وجود حق طلاق و مهریه سنگین بازم چنین حماقتی کرد، نمیفهمم چرا؟؟تمامش میکنم یه لح ...

قربونت برم. عزیزم حالت خوب میشه آروم آروم. به خودت فرصت بده. هروقت دلت گرفت بیا اینجا منم پستاتو دیدم باز میکنم حرف بزنیم. 😘😘😘😘

حق داری گلم. به خاطر قلب پاکته. من چیزایی تو جامعه دیدم که فهمیدم هیچ کاری از هیچ کس بعید نیس. واسه ...

واقعا همینطوره، منم هميشه میگفتم به هبچ کس نباید اعتماد مطلق کرد ولی بازم فکر نمیکردم خیانت ببینم..چندوقت قبل خواب خورشید گرفتگی دیدم، چند روز بعدش خیانتش برام مشخص شد، خدا واقعا هوامو داره

قربونت برم. عزیزم حالت خوب میشه آروم آروم. به خودت فرصت بده. هروقت دلت گرفت بیا اینجا منم پستاتو دید ...

مرسی فدات بشم دوست مهربونم، محبتتون آرومترم کرد، دعا کنید برام🙏🏻🌷😘😘

مرسی عزیزم، اتفاقا سالها خانوادش هم اذیتم کردن...خداروشکر واقعا اگه بچه داشتم خیلی سخت‌تر بود

آره واقعا خدا روشکر نجات پیدا کردی. خودش با دست خودش یه آدم باشخصیت موفق و متعهد رو از دست داد. تو اصلا ضرر نکردی و چیزی از دست ندادی.