2777
2789
عنوان

تازه کم کم دارم میفهمم چکار کرده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 124 پست
تو 40 سالگی؟بعد خیانت چطوری میتونم به هیچ مردی اعتماد کنم، این ادعا داشت عاشقترینه...

بله عزیزم اگر آدم درستی بیاد تو زندگی سن و سال نمی‌شناسه

وقتی با خاطره ی بدی ازش جدا بشید خیلی زود متنفر میشید ازش و دیگه حتی شاید بهش فکر هم نکنید

و خیلی موارد دیدم آدما تو رابطه دوم خدا براشون جبران می‌کنه 

🦋✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای. حق داری. آره معلومه‌ حسابی فک کرده و تو ذهنش بوده. و اینقد براش مهم بوده که پا شده رفته اونج ...

چرا خیلی ازش بدم میاد، اول میخواستم به روش نیارم و بمونم تا شرایط مالیم بهتر بشه و جدا بشم، ولی اینقدر ازش متنفر شدم نتونستم تحمل کنم اومدم خونه پدرم

وای‌. ببین میتونی سکوت کنی یه مدت پشن تلفن؟ تا بهت اعتماد کنه و یه کم امیدوار بشه به برگشتت، شروع کن ...

نه دیگه اخه من عکس دارم از چت هاش، قبل اینکه بدونه خبر دارم تهمت زد، بعدش افتاد به التماس، حق طلاق دارم برای همین میخوام زودتر جدا بشم

چرا خیلی ازش بدم میاد، اول میخواستم به روش نیارم و بمونم تا شرایط مالیم بهتر بشه و جدا بشم، ولی اینق ...

خب خداروشکر.  همینکه حالت ازش به هم خورده یه پوئن مثبته. خداروشکر کن. چون خیلیا خیانت میبینن باز طرفو دوست دارن. همین حسه کمکت میکنه از جدایی خیلی کمتر اذیت بشی. 

بله عزیزم اگر آدم درستی بیاد تو زندگی سن و سال نمی‌شناسهوقتی با خاطره ی بدی ازش جدا بشید خیلی زود مت ...

مرسی عزیزم، ازش متنفرم، فقط نمیتونم درک کنم چطوری بعد این همه خوبی این کارو باهام کرد، انگار قلبم تیکه تیکه اس باید جمعش کنم

مرسی عزیزم، ازش متنفرم، فقط نمیتونم درک کنم چطوری بعد این همه خوبی این کارو باهام کرد، انگار قلبم تی ...

تنفر نشون میده راهت رو درست داری میری :)

شوک بودنه هم درست میشه کم کم..خدا همراهتون هست عزیزم 

🦋✨

دورت بگردم مرسی چشم حتما واست دعای توسل میخونم ،توام منو دعا کن اگه یادت موند

خدا نکنه عزیزم، ممنون خیلی لطف میکنی، چشم اگه لایق باشم، محبت و انرژی خوبتون هیچ وقت یادم نمیره..🙏🏻🌷

نه دیگه اخه من عکس دارم از چت هاش، قبل اینکه بدونه خبر دارم تهمت زد، بعدش افتاد به التماس، حق طلاق د ...

آهان. دمت گرم واقعا خوشحال شدم. هم ازش متنفری هم حق طلاق داری. زودتر تمومش کن و اصلا محلش نده حتی یه روز از زندگیتو ، صرف بحث کردن باهاش نکن. فقط یه وکیل بگیر بدون اینکه‌ تو درگیر بشی تمام حق و حقوقت رو تمام و کمال بگیره. برای کارهای خونه که انجام دادی میتونی اجرت المثل بگیری. وکیله پیگیری کنه و تو ذهنتو آزاد کن و به آینده و پیشرفتت فکر کن.

خب خداروشکر. همینکه حالت ازش به هم خورده یه پوئن مثبته. خداروشکر کن. چون خیلیا خیانت میبینن باز طرف ...

آره دیگه دوستش ندارم ولی باورم نمیشه کارش، نمیتونم قبول کنم این کارو باهام کرد

تو 40 سالگی؟بعد خیانت چطوری میتونم به هیچ مردی اعتماد کنم، این ادعا داشت عاشقترینه...

آره چرا نشه. فعلا حق داری به همه بدبین باشی باید به خودت فرصت بدی ، یه مقدار کارای حقوقیتو شروع کن بعد برو تراپی . تا زودتر شرایطت به حالت عادی برگرده