2777
2789
عنوان

تازه کم کم دارم میفهمم چکار کرده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 124 پست
آره واقعا خدا روشکر نجات پیدا کردی. خودش با دست خودش یه آدم باشخصیت موفق و متعهد رو از دست داد. تو ا ...

مرسی عزیزم حرفاتون آرومم میکنه، شما بهم لطف دارید، کاش زودتر این روزها بگذره و حالم خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب و عجیب. خوابتو میگم

خیلی، توی خواب تا داشتم به خورشید نگاه میکردم کسوف تمام شد و ماه رفت کنار هوا روشن شد، تعبیرش میشد کنار رفتن تردید ها و مشخص شدن حقیقت 

مرسی فدات بشم دوست مهربونم، محبتتون آرومترم کرد، دعا کنید برام🙏🏻🌷😘😘

قربونت بشم عزیزم. حتما دعا میکنم. تو دلت شکسته خدا خیلی خیلی بهت نزدیکه. هرچی بگی می شنوه. خودش گفته به قلب شکسته نزدیک تره. منم یادتم . تو هم واسه من دعا کن. 😘😘😘

خیلی، توی خواب تا داشتم به خورشید نگاه میکردم کسوف تمام شد و ماه رفت کنار هوا روشن شد، تعبیرش میشد ک ...

عجب. خیلی خدا دوست داره. الهی برا همه خانما اینجوری باشه که حقیقت شوهراشون مشخص بشه. منم دوس دارم اگه‌قراره یه روزی خیانت ببینم‌زودتر این اتفاق بیفته. و واسه همه زنا اینو میخوام.

قربونت بشم عزیزم. حتما دعا میکنم. تو دلت شکسته خدا خیلی خیلی بهت نزدیکه. هرچی بگی می شنوه. خودش گفته ...

خدا نکنه گلم، ممنون ازتون، چشم انشالله لایق باشم، خدا بهترین ها را براتون پیش بیاره، فدات شم دوست مهربونم🙏🏻🌷❤️

عجب. خیلی خدا دوست داره. الهی برا همه خانما اینجوری باشه که حقیقت شوهراشون مشخص بشه. منم دوس دارم اگ ...

منم خیلی دوستش دارم همیشه هوامو داشته ولی خودم اشتباه کردم، امیدوارم هرگز هرگز چنین دردی را تجربه نکنید و همیشه عشق و تعهد تو زندگیتون باشه 🙏🏻

خدا نکنه گلم، ممنون ازتون، چشم انشالله لایق باشم، خدا بهترین ها را براتون پیش بیاره، فدات شم دوست مه ...

عزیزم‌ لایق بهترین هایی. برا همین خدا زود به دادت رسید. مرسی از آرزوی قشنگت گلم. از خدا میخوام‌ هر چی که بهترینه برات پیش بیاد و مطمئن باش به زودی اینقدر حالت خوب میشه و به آرامش میرسی، میگی کاش زودتر جدا میشدم این آرامشو تجربه میکردم. 

منم خیلی دوستش دارم همیشه هوامو داشته ولی خودم اشتباه کردم، امیدوارم هرگز هرگز چنین دردی را تجربه نک ...

اشتباهات ما از روی دل پاک و ساده است. اشتباه شمام همینطور. به کسی خیانت نکردی. ولی نخواستیم باور کنیم بعضی ها چقد میتونن بد باشن. درحالیکه هستن. مرسی از دعای قشنگت عزیز دلم.

عزیزم‌ لایق بهترین هایی. برا همین خدا زود به دادت رسید. مرسی از آرزوی قشنگت گلم. از خدا میخوام‌ هر چ ...

مرسی عزیزم، انشالله مثل همیشه بازم خدا دستمو بگیره از این بحران بگذرم..امیدورام غم توی زندگیتون نیاد و همیشه سلامت و خوش باشید،مرسی که امشب مرحم دل زخمیم شدید،خدا هرچی دوست دارید بهتون بده🙏🏻😘 

اشتباهات ما از روی دل پاک و ساده است. اشتباه شمام همینطور. به کسی خیانت نکردی. ولی نخواستیم باور کنی ...

آره اعتماد زیاد و اینکه فکر کنی همه مثل خودتن اشتباهه، ولی بازم پیش خودم و خدام رو سفیدم، کم نذاشتم و خطایی نکردم، خودش کمکم کنه زودتر خوب بشم 

مطمئنم روزای بهتر برات می رسه. با آدمای درجه یک آشنا می شی. و زندگیت از این رو به اون رو میشه. خدا خودش گفته ایام رو می گردونه. روزای سختی و خوشی با همن. 

شاد باشی دوست قشنگم. فعلا خدا نگهدارت ☺️😘😘

اشتباهات ما از روی دل پاک و ساده است. اشتباه شمام همینطور. به کسی خیانت نکردی. ولی نخواستیم باور کنی ...

بازم ممنون که امشب باهام هم صحبت شدید، من که کاری آزمون برنمیاد ولی از خدا میخوام به وسعت دل مهربونتون بهتون خیر بده 🙏🏻❤️❤️

مرسی عزیزم، انشالله مثل همیشه بازم خدا دستمو بگیره از این بحران بگذرم..امیدورام غم توی زندگیتون نیاد ...

قربونت عزیزم. کاری نکردم فقط حس واقعی مو گفتم. مطمئن باش خدا دستتو می‌گیره. چن روز پیش یادم نیس تو قرآن خوندم یا حدیث بود که خدا گفته بود من ایام رو بین ظالم و مظلوم می گردونم.... همیشه اینجوری نمیمونه. خیلی از سختی ها میان که کمرشکن هستن ولی یه جوری می گذرن که آدم حس اون موقشو کامل فراموش میکنه. فقط باید صبر کرد و هر وقت غصه خوردی، یادت باشه یه خدای مهربون و عادل اون بالاست