شوهرم بهم خیانت کرده، جنسی نه ولی تو ایستا به دوست دختر سابقش بعد 15 سال پیام داده بود و کلی خواهش و التماس که دختره بهش شماره بده و اجازه بده باهاش حرف بزنه و... روزهای اول انگار سر بودم ولی الان هی دارم بدتر میشم
قربونت بشم عزیزم. حتما دعا میکنم. تو دلت شکسته خدا خیلی خیلی بهت نزدیکه. هرچی بگی می شنوه. خودش گفته به قلب شکسته نزدیک تره. منم یادتم . تو هم واسه من دعا کن. 😘😘😘
خدا نکنه گلم، ممنون ازتون، چشم انشالله لایق باشم، خدا بهترین ها را براتون پیش بیاره، فدات شم دوست مه ...
عزیزم لایق بهترین هایی. برا همین خدا زود به دادت رسید. مرسی از آرزوی قشنگت گلم. از خدا میخوام هر چی که بهترینه برات پیش بیاد و مطمئن باش به زودی اینقدر حالت خوب میشه و به آرامش میرسی، میگی کاش زودتر جدا میشدم این آرامشو تجربه میکردم.
منم خیلی دوستش دارم همیشه هوامو داشته ولی خودم اشتباه کردم، امیدوارم هرگز هرگز چنین دردی را تجربه نک ...
اشتباهات ما از روی دل پاک و ساده است. اشتباه شمام همینطور. به کسی خیانت نکردی. ولی نخواستیم باور کنیم بعضی ها چقد میتونن بد باشن. درحالیکه هستن. مرسی از دعای قشنگت عزیز دلم.
مطمئنم روزای بهتر برات می رسه. با آدمای درجه یک آشنا می شی. و زندگیت از این رو به اون رو میشه. خدا خودش گفته ایام رو می گردونه. روزای سختی و خوشی با همن.
مرسی عزیزم، انشالله مثل همیشه بازم خدا دستمو بگیره از این بحران بگذرم..امیدورام غم توی زندگیتون نیاد ...
قربونت عزیزم. کاری نکردم فقط حس واقعی مو گفتم. مطمئن باش خدا دستتو میگیره. چن روز پیش یادم نیس تو قرآن خوندم یا حدیث بود که خدا گفته بود من ایام رو بین ظالم و مظلوم می گردونم.... همیشه اینجوری نمیمونه. خیلی از سختی ها میان که کمرشکن هستن ولی یه جوری می گذرن که آدم حس اون موقشو کامل فراموش میکنه. فقط باید صبر کرد و هر وقت غصه خوردی، یادت باشه یه خدای مهربون و عادل اون بالاست