2777
2789

میگه هروقت هرچی میخای بگو خودم واست میخرم ولی پول ب حسابت نمیزنم ولی هرزگاهی میزنه ب حسابم ولی خیلی کم پیش میاد ولی هرچی ک بخام واسم می‌خره میگه کارت بهت میدم یا باهام میریم هرچی میخای واست میخرم ب نظرتون این درسته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اول خودتون مستقل نمیشید بعد ازدواج میکنید؟در کلم مرد باید حداقل دو تومن تو نامزدی به زنش خرجی بده ماهی  مگه اینکه اوضاع مالیش بد باشه ...هم اتاقی داشتم هم باباش پول میزد کلی هم شوهرش و اینکه شوهرش نظامی بود 

دلیلش چیه؟ مگه هروقت تو چیزی نیاز داشتی، نامزدت در دسترس هس که فوری بره برات بخره، اگه اخلاقش واقعا اینطوری باشه، بعد از ازدواج خیلی اذیت میشی که پول اصلا در دستت نباشه، اما دوران عقد اکثرا خانواده هاشون یادشون میدن که پول نده زیاد، چون وظیفه خانوادش هس، خرجش به عهده اوناس، حالا یا خانوادش یادش میدن که تو عقد بهت پول نده، یا اینکه واقعا اخلاقش این هس، بشین جدی باهاش حرف بزن، خیلی اخلاق بدی هس، پول نده دستت