2777
2789

هر کاری همونقدر که بهش زمان بدی طول میکشه شما با این موافق هستین؟ من تو یه پیج مشاوره دیده بودم یک نفر کارنامه اش گذاشته بودن ایشون شده بود ۱۲ هزار ترازش و گفتن از آبان شروع کرده و یه نفر دیگه که سه سال خونده بود هم ۱۲ هزار شده بود به نطر شما واقعا میشه کار سه سال رو تو یک سال انجام بدیم؟ تجربه ای داشتین؟ 

تاپیک کنکور انسانی خودم همین تجربه اس

بستگی ب شرایط، توانایی ها و چیزای دیگه داره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که باهوش نصف یکی دیگه زمان بزاره به هدفش میرسه ولی کسی که تلاش کنه حتی اگه باهوش نباشه به هرحال میرسه مثلا اکثر بچه های تیزهوشان که میگن برخلاف اسم مدرسه تیزهوش نیستن صرفا تلاشگر خوبی هستن

منظورم اینه فکر نکن حتما اونی ک تو زمان کم میرسه موفقه یکی دیگه نه،با تلاش میتونی به هرچیزی برسی

کاربری گاهی دست دوستمه

اگه یکی یه سال غیر مفید بخونه ولی یکی دیگه یک سال مفید بخونه صددرصد تفاوت هست...

ن خوب به نظرم بیشتر به خاطر مدرسه هست شاید سال آخر مدرسه نرفته یا اونایی که سه سال خونده منابع متفاوتی داشتن 

مثلا کتاب خیلی سبز کتاب سطح پایینی هست برا تجربی 

ای کیو جامع خیلی بهتر از اون پوشش میده