2777
2789

بچه‌ها من جریان خیانتشو بارها اینجا گفتم خیلیا درجریانن

روز بروزم حالم داره بدتر میشه ولی دارم سعی میکنم که فقط خودمو دوس داشته باشم و حسم بهش داره ازبین میره 

هربار که فکرشو میکنم چطور با اون زنیکه خوابیده ازش متنفر میشم و برا مظلومیت خودم دلم میسوزه

امشب بهش گعتم که دیگه نمیخوامت و فقط پدربچه هامی

خیلی سعی کرد از دلم دربیاره عکس میزارم پست بعدی 

میخوام بهش فرصت بدم چون ما واقعا حالمون باهم خوب بود گاهی مث بقیه زنوشوهرا فق دعوامون میشد اما ازین ببعد ببشتر حواسم باید باشه و دیگه ساده نباشم😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلا اشکال نداره بعش دوباره فرصت بدی

اما برای سلامت روان خودت میگم

فرصت دوباره دادن به کسی یعنی بازم این فرصتو بهش میدی که خیانت کنه

اگر مشکلی با این موضوع نداری که عالیه

اما اگر داری با مداوم چک کردنش و زندگی تو شک و ترس و تردید روز به روز روان خودت بیشتر آسیب میبینه

پشیمون نیست فقط لو رفته و مجبوره که یه جوری گولت بزنه و به زندگی ادامه بدین منتها اینبار حرفه ای تر تا گاف نده چون زرنگ شده

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ببخشید حالت تهوع گرفتم چون زبون بازی از پیام هاش میباره بارها خیانت کرده بازم میکنه پشیمونم نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خانما توروخدا مجبورم که دارم پیام میذارم نی نی نی یار نمیکنه هرچی اصرار کردم! شوهرم اکانتمو پیدا کرده بخدا خیلی ضروریه!کمک میکنید گزارش بزنید تاپیکای مورد دارم پاک شه؟ استارتر ببخشید میشه خودتم برام گزارش بزنی؟

هرکی گزارش زد لایکم کنه براش صلوات بفرستم ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16595707/خانما-من-بغض-کردم-خببب-دلم-گرفته-از-کارش?postId=389096078

.

پشیمون نیست فقط لو رفته و مجبوره که یه جوری گولت بزنه و به زندگی ادامه بدین منتها اینبار حرفه ای تر ...

ددقیقا این حس رو از چت هاش گرفتم😔

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻