2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم واقعا پشیمونه اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 85 پست

شوهرت تو مخ زنی حرفه ایه🤣🤣🤣 اگه قصد طلاق نداری ازش بگذر 

ولییییییییی

از این به بعد تا میتونی ازش پول بکن 

به دو دلیل: 

۱ . پولاش کم میشه و خیانتاش کمتر

۲. برای خودت پس اندلز مخفی و طلای مخفی داشته باش (اون تا اخر عمر نفهمه) تا اگه دوبار لو رفت یه چیزی دستتو بگیره

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
ببین اصلا اشکال نداره بعش دوباره فرصت بدیاما برای سلامت روان خودت میگمفرصت دوباره دادن به کسی یعنی ب ...

😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مشت حرف چرت ببخشیدا ولی خر نشو

کسی که زن ۵۰ساله رو بهت ترجیح داده لیاقتش همونه ..بمون بالاسر بچت ولی نذار این دستش بهت بخوره 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

پشیمون نیست فقط لو رفته و مجبوره که یه جوری گولت بزنه و به زندگی ادامه بدین منتها اینبار حرفه ای تر ...

🥺

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
ببخشید حالت تهوع گرفتم چون زبون بازی از پیام هاش میباره بارها خیانت کرده بازم میکنه پشیمونم نیست

اصلا برام زبون نمیریخت الان که باهم بحثمون شد گفتم یچیزی بگو ک من به این زندگی دلگرم شم امید داشته باشم که اینارو گفت

چرا شبیه پسرا نو جوون چت میکنه

اسی کسی که یه بار خیانت کرده دوباره خیانت میکنه 

چوب کج صاف نمیشه

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

ببین مردا مثل خانوما از روی دوس داشتن یا علاقه با کسی رابطه نمیکنن بیشتر تز روی سرگرمی یا قرار گرفتن توی اون موقعیت و قدرت نداشتن یرای نه گفتن و...مردی که میاد اینحور عذرخواهی میکنه خیالت ازش راحت باشه گذشته رو هم فراموش کن مردا حتی از کسی هم که ازش متنفر باشن یا خوششون نیاد ازش با همچین شخصی هم تز روی کنجکاوی یا سرگرمی رابطه برقرار میکنن اصلا عشق و علاقه ای نیست لزوما

دورش ‌. میگشتم. دورم میزد💔🕊️ 

ببخشید حالت تهوع گرفتم چون زبون بازی از پیام هاش میباره بارها خیانت کرده بازم میکنه پشیمونم نیست

بار اولشه مطمّئنم

اصلا برام زبون نمیریخت الان که باهم بحثمون شد گفتم یچیزی بگو ک من به این زندگی دلگرم شم امید داشته ب ...

خب عزیزم زبون هست چون همسر من دقیقا همین مدل خرف میزنه من حالم بهم میخوره حتی زمانی هم که خیانت کرد همینطور حرف میزد درکل من پشیمونی تو حرفاش ندیدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مطمعنی خیانتکرده؟

آره از پیاما معلوم بود اونم انکار نکرد😔