2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم واقعا پشیمونه اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 85 پست
اسی عزیزم برات دعا میکنم خدا بهت آرامش بده و اینقدر همسرت عاشقت بشه که فکر کسی به ذهنش هم نیاد

قربونت برم دعا کن برام از زندگی بریدم😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مردا مثل خانوما از روی دوس داشتن یا علاقه با کسی رابطه نمیکنن بیشتر تز روی سرگرمی یا قرار گرفتن ...

زنت از روی سرگرمی با کسی بخوابه ازش میگذری؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بار اولشه مطمّئنم

اهان من فکر کردم نوشتی بارها خیانت کرده 

بار اولش هست نمی‌دونم بازم تکرار کنه یا نه مثل خودم که نمی‌دونم همسرم ممکن بازم تکرار کنه یا نه درکل مدل حرف زدنش جون مثل همسرم بود میدونم اینا همه زبون هست فقط

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بگو اگه راست میگی و حاظری هرکاری برام بکنی بیا خونه رو به نامم بزن ببینیم چقدر عاشقه

آره اینو ک حتما ازش میگیرم اونم قول داده قبلا 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
چرا شبیه پسرا نو جوون چت میکنهاسی کسی که یه بار خیانت کرده دوباره خیانت میکنه چوب کج صاف نمیشه

اون موقه دیگه طلاق میگیرم

آره از پیاما معلوم بود اونم انکار نکرد😔

منم حس ندامت ندیدم 

بهش فرصت بده اما یه طور دیگه اینبار هم خورد بشی نمیتونی سر ما وایسی 

یه کاری کن پول خرج کنه برات فرصت دیگه ای نزار براش 

یواشکی برای خودت پس انداز کن طلا بگیر 

زندگیتو بکن اما خودت  بیشتر دوست داشته باش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

سلام. ی چیزی بگم چرا وقتی همسرتون خیانت میکنه وقتی قصد جدایی ندارین(من نمیگم جدا شین.کلا اون بحثش جداست) ب روش میارین چرا پرروترش میکنین .چرا خودتون غرور خودتون و له میکنین و شخصیت خودتون و میبرین زیر سوال.

مردی ک خیانت کنه و اینمدلی پیام میده فقط یک مرد زبون بازِ و کامل ب اخلاق شما واقفِ میدونه با ۴تا عزیزم و جانم میبخشین. 

شما همینکه تو زندگیش هستی خاسته و ناخاسته از نگاه اون بخشیدیش.پس دیگه این مسئله رو کِش نده بشین مثل قبل زندگیت و بکن.

اینمدلی حال خودت خرابتر میشه .

خودتونم هیچ وقت فدای بچه هاتون نکنین.از بچه بی وفاتر نداریم هممونم میدونیم.

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
آره اینو ک حتما ازش میگیرم اونم قول داده قبلا

قول دادن با انجام دادن فرق میکنه

خواهرمنم مثل شما بود شوهرش قول داد اگه ببخشش خونه رو به نماش بزنه بخشیدش و تو روش خندید و ....

بعد امروز و فردا کرد خونه رو به نامش نزد هیچ دوباره خیانت کرد 

بعد به نظرت در اومد چی گفت به خواهرم ..... بهش گفت تو که دوباره منو میبخشی پس بیخبالم شو

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
ببین مردا مثل خانوما از روی دوس داشتن یا علاقه با کسی رابطه نمیکنن بیشتر تز روی سرگرمی یا قرار گرفتن ...

😒😒من واقعا حوصله ندارم خودت از دستم ناراحت شو .

این چیه ک میگی😫😑😑😑

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

پیامت یکم امیدوارم کرد بقیه ک دلمو خالی کردن

ولی اون بارها گفت ‌که اشتباه کرده و اشتباهشو پذیرفته

اون هرزه ی به ظاهر مذهبی هم تصادفی باش آشنا شده تو یه بازی مجازی

اون کارش ازم دوره و داره سعی میکنه بیاد همینجا کار کنه اگه ایطوری بشه احتمال اینکه این فرصت بش دست بده خیلی کمه

زن و مرد حتی از هم متنفر باشن تو زندگی مشترک حق ندارن خیانت کنن تعهد دارن 

این چرندیات چیه که از روی عشق نیست 

خیانت کلا از طرف شیطانه هوا و هوسه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خداییش من هیچوقت بخاطر جنسیت کسی رو سرزنش نکردم ولی الان ببخشیدا تو دلم گفتم عجب موجودات نفهمی هستن مردا، عین یه نوجوون نفهم، بخاطر سرگرمی و قرار گرفتن تو موقعیت یه همچین اشتباه بزرگی مرتکب میشن !!!!!

قرار گرفتن تو موقعیتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!پس خدا عقل رو برا چی به آدمها میده؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻